Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Bitumen Dakbedekking

Plaatsing en onderhoud van bitumen dakbedekking

Een bitumen dakbedekking biedt veel voordelen. Daarom wordt dit materiaal, ook wel dakleer genoemd, vandaag de dag vaak voor nieuwbouwhuizen gebruikt. Het vervangt in veel  gevallen het traditionele dakpannen dak, wat zo typisch Nederlands is. In het buitenland wordt dakleer veel vaker toegepast, daar zijn daken met dakpannen zeldzaam. Een bitumen dak heeft wel wat meer onderhoud nodig dan een dakpannen dak en het gaat ook minder lang mee. Dit zijn aspecten waar u rekening mee moet houden als u een keuze moet maken voor de dakbedekking van uw huis, kantoorpand of bedrijfsruimte.

Vraag direct gratis advies aan

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

waarom kiezen voor bitumen dakbedekking

Als u een pand laat bouwen en u moet de keuze maken voor de dakbedekking dan is bitumen zeker het overwegen waard. Bitumen is milieuvriendelijk, duurzaam en recyclebaar. Dit soort aspecten zijn in de 21e eeuw erg belangrijk. Bitumen is ook prima geschikt als ‘gebruikersdak’. Heeft u een woning met dakterras dan is bitumen een prima dakbedekking. Ook kan het goed worden gecombineerd met een groendak c.q. daktuin.

Hoe lang gaat een bitumen dak mee?

De levensduur van bitumen dakbedekking bedraagt meer dan 25 jaar. Wanneer bitumen op de juiste manier wordt behandeld kan deze levensduur verlengd worden tot circa 40 jaar. Wanneer u een groendak laat plaatsen dan bedraagt de levensduur van uw bitumen dakbedekking zelfs tot zo’n 60 jaar. Dan nog kan een dak gedeeltelijk worden vervangen zodat het vervolgens weer enkele tientallen jaren dienst kan doen.

Bitumen dakbedekking laten branden door dakdekker
Bitumen dakdekker platte dakbedekking
Verouderde bitumen dakbedekking
Dakdekker bitumen roofing dakbedekking

Het onderhoud van een bitumen dakbedeking

Een bitumen dak is gevoelig voor de vorming van algen en mossen die tussen het materiaal wortel schieten. Dit maakt het dak bij uitstek geschikt als groendak. Maar als dat niet de bedoeling is dan is het belangrijk om jaarlijks het ongewenste groen van het dak te verwijderen. Verder moet worden gecontroleerd of de bitumen dakbedekking geen beschadigingen heeft waardoor het dak kan gaan lekken. U kunt dit zelf doen, maar als u het niet ziet zitten om op het dak te klimmen dan maakt u gewoon een afspraak met ACDak B.V. en zorgen wij ervoor dat uw dak er weer piekfijn uitziet.

Overweegt u bitumen dakbedekking? Vraag een offerte aan

Wilt u uw pand laten voorzien van bitumen dakbedekking, of wilt u de bestaande dakbedekking laten vernieuwen? Vraag dan nu een offerte aan bij ACDak B.V.. Wij komen graag bij u langs om uw pand te bekijken en uw wensen te bespreken. Wij kunnen u in veel gevallen ter plaatse een prijsopgave geven. Als u daarmee instemt kan de klus direct worden ingepland. Bel ons voor een afspraak of gebruik het contactformulier op onze website om uw offerte aan te vragen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Meld hier uw daklekkage

Wacht dan niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op. Onze experts lossen uw dakprobleem op waardoor de lekkage zich niet verder uit kan breiden. Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en neem direct contact op.

Kwaliteit en vakmanschap op van het hoogste niveau

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke dakklus vraagt om precisie en nauwkeurigheid zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Hiervoor is vakmanschap vereist: de juiste persoon op de juiste plek. Ook is het belangrijk dat er bij elke klus een aanspreekpunt aanwezig is op de werkvloer. Iemand die in overleg met de klant alles in goede banen kan leiden, de kwaliteit bewaakt en weet
wie waar het beste tot zijn recht komt. Echt vakmanschap is namelijk georganiseerd te werk gaan en het werk in de juiste volgorde uitvoeren.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgave op locatie worden daarom direct gemaakt door onze dakdekkers. Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening, raden wij u aan om op tijd een afspraak te maken. Eén van onze specialisten staat dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen.

Neem direct contact op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

dakdekker voor platte dakbedekkingen
R

Vakkundige dakreparaties

Al onze dakdekkers zijn gekwalificeerd om de meest complexe dakwerkzaamheden uit te voeren.

R

24/7 daklekkage spoedservice

Voor spoedeisende dakreparaties is er 24/7 iemand beschikbaar van onze klantenservice!

R

Gratis advies op locatie

Omdat elke situatie zijn eigen oplossing kent, komen we graag persoonlijk langs voor het geven van het beste advies.

Van dakonderhoud tot dakrenovatie

Wij zijn de totaalpartner voor dakwerkzaamheden.

Zowel voor platte als hellende daken zijn wij inzetbaar.

Vraag direct gratis advies aan

We geven u graag persoonlijk advies op maat.

ja, Ik wil gratis advies van een dakdekker

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor een uitgebreide aanvraag gebruikt u onze offertepagina waar u meer details kunt opgeven over uw opdracht.

De weg naar een succesvolle opdracht

Neem contact op met dakdekker

Bel ons direct of vraag een offerte aan.

N

Ontvang gratis advies en offerte

Deze is geheel vrijblijvend

Plan een datum in voor de uitvoering

Bij akkoord prikken we gelijk een datum.

Bent u opzoek naar een goede dakdekker?

Pannendaken

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Een nieuw dak maakt uw woning een stuk mooier wat de woningwaarde ten goede komt.

Bitumen dakdekker platte dakbedekking

Platte Daken

Een goed onderhouden plat dak gaat tot wel 50% langer mee. Voorkom dat een klein gaatje grote gevolgen heeft en laat uw plat dak goed onderhouden.

Daklekkage voorkomen door gratis dakinspectie

Lekkages en inspecties

Vrijwel elk dak krijgt er op den duur mee te maken. Het binnendringen van water kan echter grote gevolgen hebben en voor een flinke rekening zorgen.

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Onze zekerheden

Betrouwbaarheid

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

15 jaar Ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

kwaliteitsGarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form