Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Dak isoleren

Kosten besparen door uw dak te isoleren

Kosten besparen door uw dak te isoleren

Een goede dakisolatie voorkomt dat u een groot deel van de door u gestookte warmte kwijtraakt. Aangezien warmte naar boven trekt, kan het verlies al gauw flink oplopen. Door uw dak te isoleren kunt u, zo blijkt uit herhaaldelijk onderzoek, tot wel dertig procent op uw energiekosten besparen. Door minder te stoken, wordt ook uw impact op het milieu nog eens kleiner. Dakisolatie is dus een verstandige investering. Laat u uw dak door een professionele dakdekker als ACDak.nl isoleren, dan kunt u ervan uitgaan dat deze minimaal 25 jaar meegaat.

Redenen om te besluiten uw dak te laten isoleren

Niet alleen de besparing op de stookkosten vormt aanleiding voor het isoleren van een dak. Isolatie zorgt er ook voor dat het binnenklimaat in uw woning verbetert en dat de bovenste verdieping een leefruimte wordt waar het comfortabel vertoeven is. De temperatuur blijft constanter en de kans op koude luchtstromingen wordt aanzienlijk teruggedrongen. Bovendien houdt dakisolatie de warmte in de zomermaanden beter buiten. ACDak.nl voert isolatie van zowel platte als hellende daken uit.

Een hellend dak isoleren

Een hellend dak isoleren kan middels het gebruik van diverse soorten isolatie. Niet zelden verdient glaswol de voorkeur vanwege zijn thermische isolatie én geluidsisolatie. Ook isolatieplaten worden vaak toegepast. Het isoleren van een hellend dak wordt echter alleen aangeraden wanneer u de zolder gebruikt of voornemens bent deze te gaan gebruiken. Is dat niet uw bedoeling, dan is het isoleren van uw zoldervloer een verstandigere beslissing. Dit houdt het de te verwarmen oppervlakte van uw woning beperkt.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Een hellend dak langs binnen of buiten isoleren

Een dak kunt u zowel langs binnen als langs buiten isoleren. Besluit u uw dak langs binnen te isoleren, dan kiest u voor de maximaal effectieve methode ten behoeve van het voorkomen van vochtproblemen. Echter blijft de binnenkant van uw woning niet onaangetast en verliest u hiermee wat ruimte op zolder. Dakisolatie langs buiten gaat gepaard met werkzaamheden van grotere omvang, maar daar staat tegenover dat u wat ruimte betreft geen millimeter verliest en dat u minder risico loopt op koudebruggen.

Een plat dak isoleren

Ook het isoleren van een plat dak kan zowel langs binnen (koud plat dak) als langs buiten (warm plat dak) gebeuren. Het te gebruiken isolatiemateriaal is voornamelijk afhankelijk van de methode die zal worden toegepast. In het geval van een plat dak verdient isolatie langs buiten regelmatig de voorkeur. Ook de draagconstructie wordt dan namelijk geïsoleerd, waardoor het dak als een ware warmtebuffer voor uw woning fungeert. Is een warm dak niet mogelijk, dan kiest men voor isolatie langs binnen. Deze bevindt zich dan tussen de balken van de dakconstructie.

Een plat dat isoleren dat dienstdoet als dakterras

Wanneer u over een plat dak beschikt en u wilt dit isoleren, dan bestaat er nog een derde optie: het aanbrengen van isolatie boven op de dakbedekking. Hiervoor wordt gekozen wanneer een plat dak als dakterras fungeert, of wanneer hier om een andere reden regelmatig overheen wordt gelopen. Wanneer isolatie op bestaande dakbedekking wordt aangebracht, spreekt men ook wel van een omgekeerd dak. Op deze manier een dak isoleren is snel en levert een kwalitatief hoogwaardig resultaat op.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

15 + 13 =

Vraag direct gratis advies aan

2 + 14 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form