Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Dakdekker

Zoekt u een goede dakdekker?

Een goede dakdekker vinden kan soms best lastig zijn. U wilt natuurlijk bij reparatie, renovatie of onderhoud aan uw dak zeker weten dat u een vakman in huis haalt. ACDak B.V. heeft jarenlange ervaring met het onderhoud van verschillende soorten daken. Wij helpen u graag, goed en snel. Of het nu gaat om het herstellen van een daklekkage, het plaatsen van een dakkapel of het vernieuwen van het dak, u kunt rekenen op topkwaliteit vakmanschap. Wij zijn een allround dakdekker met kennis van verschillende soorten daken.

Vraag direct gratis advies aan

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Onderhoud aan uw dak is erg belangrijk

Het is belangrijk dat u de dakdekker in ieder geval eens in de paar jaar laat langskomen om uw dak te inspecteren. Zo voorkomt u dat er ineens groot onderhoud nodig is. Als u problemen ervaart zoals een lekkage, afgewaaide dakpannen of zichtbare schade aan het bitumen, dan neemt u natuurlijk direct contact met ons op om een afspraak te maken. Bij snel herstel van schade aan het dak voorkomt u dat de beschadiging verergert waardoor de kosten uiteraard zullen oplopen.

De dakdekker weet alles van verschillende soorten daken

In Nederland staan duizenden verschillende gebouwen met zowel platte als hellende daken. Deze daken hebben dan ook nog verschillende soorten dakbedekking. De dakdekker weet alles van schuine daken en platte daken. Van daken met dakpannen en daken met bitumen. ACDak B.V. levert maatwerk qua onderhoud en renovatie voor zowel particulieren, bedrijven, VvE’s en aannemers. Vraag een offerte aan en wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Dakdekker Bitumen dakbedekking laten branden door dakdekker
dakpannen-leggen-door-dakdekker
Dakdekker-dakpannen-laten-vervangen
Dakdekker bitumen roofing dakbedekking

Snelle hulp van onze dakdekkers nodig?

Heeft u na een zware storm of een brand een ernstige daklekkage? Uiteraard komt de dakdekker dan meteen in actie om u zo snel mogelijk te helpen. Er wordt indien nodig een noodvoorziening getroffen om verdere schade te voorkomen. Vervolgens wordt het dak deskundig hersteld. Storm- of brandschade wordt vrijwel altijd gedekt door de opstalverzekering van het pand. Voor schade aan uw inboedel kunt u een beroep doen op de inboedelverzekering. ACDak B.V. kan in bepaalde gevallen de afwikkeling van de schade aan uw dak rechtstreeks regelen met uw verzekering.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij ACDak B.V.

Heeft u plannen voor renovatie of vernieuwing van uw dak? Heeft u schade aan het dak of het loodwerk die hersteld moet worden? Vraag direct een offerte aan bij de erkende dakdekker. ACDak B.V. levert altijd maatwerk, of het nu gaat om één woning of een project van een VvE. Een plat dak, een hellend dak, wij gaan iedere uitdaging aan.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Meld hier uw daklekkage

Wacht dan niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op. Onze experts lossen uw dakprobleem op waardoor de lekkage zich niet verder uit kan breiden. Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en neem direct contact op.

Kwaliteit en vakmanschap op van het hoogste niveau

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke dakklus vraagt om precisie en nauwkeurigheid zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Hiervoor is vakmanschap vereist: de juiste persoon op de juiste plek. Ook is het belangrijk dat er bij elke klus een aanspreekpunt aanwezig is op de werkvloer. Iemand die in overleg met de klant alles in goede banen kan leiden, de kwaliteit bewaakt en weet
wie waar het beste tot zijn recht komt. Echt vakmanschap is namelijk georganiseerd te werk gaan en het werk in de juiste volgorde uitvoeren.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgave op locatie worden daarom direct gemaakt door onze dakdekkers. Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening, raden wij u aan om op tijd een afspraak te maken. Eén van onze specialisten staat dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen.

Neem direct contact op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

dakdekker voor platte dakbedekkingen
R

Vakkundige dakreparaties

Al onze dakdekkers zijn gekwalificeerd om de meest complexe dakwerkzaamheden uit te voeren.

R

24/7 daklekkage spoedservice

Voor spoedeisende dakreparaties is er 24/7 iemand beschikbaar van onze klantenservice!

R

Gratis advies op locatie

Omdat elke situatie zijn eigen oplossing kent, komen we graag persoonlijk langs voor het geven van het beste advies.

Van dakonderhoud tot dakrenovatie

Wij zijn de totaalpartner voor dakwerkzaamheden.

Zowel voor platte als hellende daken zijn wij inzetbaar.

Vraag direct gratis advies aan

We geven u graag persoonlijk advies op maat.

ja, Ik wil gratis advies van een dakdekker

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor een uitgebreide aanvraag gebruikt u onze offertepagina waar u meer details kunt opgeven over uw opdracht.

De weg naar een succesvolle opdracht

Neem contact op met dakdekker

Bel ons direct of vraag een offerte aan.

N

Ontvang gratis advies en offerte

Deze is geheel vrijblijvend

Plan een datum in voor de uitvoering

Bij akkoord prikken we gelijk een datum.

Bent u opzoek naar een goede dakdekker?

Pannendaken

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Een nieuw dak maakt uw woning een stuk mooier wat de woningwaarde ten goede komt.

Bitumen dakdekker platte dakbedekking

Platte Daken

Een goed onderhouden plat dak gaat tot wel 50% langer mee. Voorkom dat een klein gaatje grote gevolgen heeft en laat uw plat dak goed onderhouden.

Daklekkage voorkomen door gratis dakinspectie

Lekkages en inspecties

Vrijwel elk dak krijgt er op den duur mee te maken. Het binnendringen van water kan echter grote gevolgen hebben en voor een flinke rekening zorgen.

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Onze zekerheden

Betrouwbaarheid

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

15 jaar Ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

kwaliteitsGarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form