Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Dakgoot reparatie

dakgootreparatie

Reparatie van uw dakgoot door een ervaren professional

Bij het belang van dakgoten staan de meeste woningbezitters niet of nauwelijks stil. Totdat er lekkage optreedt. Een beschadigde dakgoot leidt tot het niet efficiënt kunnen afvoeren van regenwater en zo vochtindringing in uw woning. Het is dan ook belangrijk zo snel mogelijk tot dakgoot reparatie over te gaan wanneer u een probleem constateert. Reparatie is overigens altijd een tijdelijke oplossing. Alhoewel vervanging duurder is, vormt dit een goede investering. Mits u een nieuwe dakgoot twee tot drie keer per jaar controleert, gaat deze jarenlang mee.

Mogelijke oorzaken van beschadigingen aan uw dakgoot

Niet zelden ontstaat lekkage wegens een door vuil en bladeren verstopte afvoer. Nadat u deze hebt verwijderd, kunt u een dakgootrooster plaatsen. Is er sprake van beschadigde onderdelen of corrosie, dan schakelt u onze vakmannen in. Behalve door corrosie kunnen lekkages ook ontstaan door ouderdom en slijtage en het losraken van onderdelen. Dient er een plaatselijke reparatie uitgevoerd te worden, dan hoeft het deel van de goot dat niet beschadigd is, niet van zijn plek te worden gehaald.

Het materiaal van uw dakgoot bepaalt de reparatiemethode

Kleine schades aan uw dakgoot kunnen eenvoudig worden gerepareerd. De reparatiemethode is afhankelijk van het materiaal waarvan de dakgoot is vervaardigd. Veel dakgoten zijn vandaag de dag van pvc of aluminium. De oudere dakgoten zijn voornamelijk van zink gemaakt. Onze professionals weten exact hoe ze in elke situatie te werk dienen te gaan. Wanneer er sprake is van schade van ruime omvang, is vervanging van de volledige dakgoot door onze professionals de beste oplossing. Neemt u hiervoor contact op met ACDak.nl.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Reparatie van uw zinken dakgoot

Niet zelden is een lekkage in een zinken dakgoot het gevolg van een beschadigde of verzwakte soldeernaad. Deze is opnieuw te solderen, of met vloeibaar zink te verstevigen. Met dit laatste hulpmiddel, ook wel coatings zinkrenovatie genoemd, kunnen ook kleine scheurtjes en gaatjes worden gedicht. Ook een lapje roofing kan een oplossing zijn, alhoewel dit bij oudere zinken dakgoten lastiger wordt. Toepassing van deze methode kan het beste door een professional worden gedaan, aangezien de techniek nauw luistert en, indien incorrect uitgevoerd, tot verdere schades kan leiden.

Een dakgoot van pvc of aluminium

Vandaag de dag worden dakgoten vooral van pvc vervaardigd. Wanneer er in dakgoten van dit type materiaal schades ontstaan, kunnen deze doorgaans met pvc lijm worden hersteld. Echter kiezen de meeste woningbezitters ervoor hun dakgoot direct in zijn geheel te laten vervangen, aangezien pvc een goedkoop materiaal is en het verschil tussen reparatiekosten en de kosten voor de aanschaf van een nieuwe dakgoot minimaal zijn. Schades aan een aluminium dakgoot worden hersteld middels rubber seal of reparatietape.

Elke dakgoot reparatie snel en efficiënt uitgevoerd

Woningbezitters overwegen vaak reparaties aan hun dakgoot zelf uit te voeren. Zeker wanneer het om wat lastiger bewerkbare materialen gaat, is dit niet altijd verstandig. De dakdekkers van ACDak.nl weten precies wat in elke situatie de beste aanpak is om uw dakgoot weer helemaal in orde te brengen. Door schades op professionele wijze te laten verhelpen, voorkomt u het risico op grotere lekkages. De prijs voor een reparatie is afhankelijk van het materiaal en de omvang van de schade.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

7 + 2 =

Vraag direct gratis advies aan

1 + 15 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form