Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Dakgoten

Goed onderhouden dakgoten zijn een waarborg voor onbezorgd wonen

De dakgoten aan uw huis hebben een belangrijke functie. Ze zorgen ervoor dat hemelwater op een goede manier wordt afgevoerd via de regenpijpen. Als er geen dakgoten aan uw gevel zouden zitten dan zo al het water van het dak rechtstreeks op uw terras of in de tuin belanden, met grote kans op overstroming en uiteraard de nodige overlast. Het is belangrijk om de dakgoten goed te onderhouden. Als u dit niet zelf wilt of kunt doen, maak dan een afspraak met ACDak B.V. voor reiniging of reparatie.

Vraag direct gratis advies aan

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Zorg dat het hemelwater goed kan wegstromen via de dakgoten

De hoeveelheid regen en sneeuw die op uw dak terechtkomt is aanzienlijk. Dit hemelwater wordt via de dakgoten afgevoerd en verdwijnt in de grond. Maar dan moeten uw dakgoten wel in orde zijn. Als een dakgoot lekt dan plenst het water van uw dak zo op de grond en kunt u een flink waterballet in de tuin of op uw terras krijgen. Daarom is het belangrijk dat de dakdekker regelmatig controleert of uw dakgoten schade of slijtage hebben. Ook het verwijderen van afval uit de dakgoot is van groot belang.

Uw dakgoot is geen vuilnisbelt

Als u nooit in uw dakgoot kijkt of dat door een dakdekker laat doen dan is de kans groot dat er zich veel vuil in heeft opgehoopt. Denk bijvoorbeeld aan afgevallen bladeren van in de buurt staande bomen. Maar ook resten van vogelnestjes kunnen voor veel troep zorgen. Hierdoor kan de dakgoot verstopt raken waardoor deze gaat overlopen. Dit merkt u uiteraard, want als het water niet meer weg kan dan zal het over de randen van de dakgoot stromen. Het is aan te raden om jaarlijks na het vallen van het blad de dakgoten te reinigen. U kunt hiervoor ook ACDak B.V. inschakelen.

dakgoten dakgoot-renovatie
dakgoor-vastzetten
dakgootreparatie
Vogelwering vogelwerende dakvoetprofielen dakreparatie

Dakgoten zorgen voor verantwoorde afvoer van hemelwater

Het regent vaker en vaak ook harder in Nederland. Dit heeft te maken met klimaatverandering. Daarom wordt het steeds belangrijker om voor goede afvoer van het hemelwater te zorgen. Goed onderhouden en schone dakgoten leveren hier een belangrijke bijdrage aan. U kunt ook een groendak overwegen. Dit is een dak voorzien van beplanting, dat het regenwater vasthoudt en gedoseerd afvoert. Op die manier wordt de grondwaterstand ontzien en is de kans op overstromingen kleiner. Daarnaast draagt een groendak bij aan de biodiversiteit, het is een bron van voedsel voor insecten en vogels.

Maak een afspraak als u uw dakgoten wilt laten onderhouden of vervangen

Zijn uw dakgoten aan vervanging toe? Maak dan nu een afspraak met ACDak B.V. Wij kunnen ervoor zorgen dat versleten of defecte dakgoten worden vernieuwd zodat u zorgeloos kunt wonen. Als u stormschade aan het dak heeft dan kunt u ons 24/7 bellen en komt er zo snel mogelijk iemand bij u langs.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Meld hier uw daklekkage

Wacht dan niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op. Onze experts lossen uw dakprobleem op waardoor de lekkage zich niet verder uit kan breiden. Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en neem direct contact op.

Kwaliteit en vakmanschap op van het hoogste niveau

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke dakklus vraagt om precisie en nauwkeurigheid zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Hiervoor is vakmanschap vereist: de juiste persoon op de juiste plek. Ook is het belangrijk dat er bij elke klus een aanspreekpunt aanwezig is op de werkvloer. Iemand die in overleg met de klant alles in goede banen kan leiden, de kwaliteit bewaakt en weet
wie waar het beste tot zijn recht komt. Echt vakmanschap is namelijk georganiseerd te werk gaan en het werk in de juiste volgorde uitvoeren.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgave op locatie worden daarom direct gemaakt door onze dakdekkers. Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening, raden wij u aan om op tijd een afspraak te maken. Eén van onze specialisten staat dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen.

Neem direct contact op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

dakdekker voor platte dakbedekkingen
R

Vakkundige dakreparaties

Al onze dakdekkers zijn gekwalificeerd om de meest complexe dakwerkzaamheden uit te voeren.

R

24/7 daklekkage spoedservice

Voor spoedeisende dakreparaties is er 24/7 iemand beschikbaar van onze klantenservice!

R

Gratis advies op locatie

Omdat elke situatie zijn eigen oplossing kent, komen we graag persoonlijk langs voor het geven van het beste advies.

Van dakonderhoud tot dakrenovatie

Wij zijn de totaalpartner voor dakwerkzaamheden.

Zowel voor platte als hellende daken zijn wij inzetbaar.

Vraag direct gratis advies aan

We geven u graag persoonlijk advies op maat.

ja, Ik wil gratis advies van een dakdekker

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor een uitgebreide aanvraag gebruikt u onze offertepagina waar u meer details kunt opgeven over uw opdracht.

De weg naar een succesvolle opdracht

Neem contact op met dakdekker

Bel ons direct of vraag een offerte aan.

N

Ontvang gratis advies en offerte

Deze is geheel vrijblijvend

Plan een datum in voor de uitvoering

Bij akkoord prikken we gelijk een datum.

Bent u opzoek naar een goede dakdekker?

Pannendaken

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Een nieuw dak maakt uw woning een stuk mooier wat de woningwaarde ten goede komt.

Bitumen dakdekker platte dakbedekking

Platte Daken

Een goed onderhouden plat dak gaat tot wel 50% langer mee. Voorkom dat een klein gaatje grote gevolgen heeft en laat uw plat dak goed onderhouden.

Daklekkage voorkomen door gratis dakinspectie

Lekkages en inspecties

Vrijwel elk dak krijgt er op den duur mee te maken. Het binnendringen van water kan echter grote gevolgen hebben en voor een flinke rekening zorgen.

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Onze zekerheden

Betrouwbaarheid

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

15 jaar Ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

kwaliteitsGarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form