Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Dakinspectie

Een dakinspectie bespaart u veel geld

Als u eens in de paar jaar een dakinspectie laat uitvoeren door de erkende dakdekker dan kan u dat uiteindelijk veel geld besparen. Tijdens de inspectie van uw dak wordt gecontroleerd of de dakbedekking nog in orde is. Als er een reparatie nodig is dan kan deze in sommige gevallen meteen worden uitgevoerd. Als het gaat om groter onderhoud wordt hiervoor uiteraard een aparte offerte gemaakt en indien nodig een nieuwe afspraak. Met regelmatige dakinspecties waarborgt u een goed onderhouden dak en daardoor optimaal woongenot.

Aanmelden dakinspectie

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Een dakinspectie bij de aankoop van een huis

Als u de aankoop van een woning overweegt dan is het verstandig om het huis door een deskundige te laten beoordelen. Een aankoopmakelaar kan vaak al veel zaken constateren met betrekking tot achterstallig onderhoud. Wilt u ook zeker weten dat het dak van de woning in orde is, laat dan een dakinspectie doen door een vakbekwame dakdekker van ACDak B.V. Hij ziet snel of er sprake is van achterstallig onderhoud of schade aan het dak. U kunt deze bevindingen dan laten meewegen als u een bod uitbrengt op het huis.

Dakrenovatie laten uitvoeren voordat u uw woning verkoopt

Niet alleen als koper, maar ook als eigenaar / verkoper van een huis kunt u een dakinspectie laten uitvoeren. Als blijkt dat er onderhoud nodig is, dan is het soms het overwegen waard om dit te laten doen voordat u de woning te koop zet. Een huis waar geen dakonderhoud nodig is, zal gemakkelijker verkopen. Daarnaast krijgt u voor een recent goed onderhouden woning vaak een hogere prijs. Hoe sneller de woning is verkocht, hoe lager uw extra woonlasten. Met andere woorden: u verdient de kosten van een reparatie of onderhoud snel terug. Van een dakinspectie kan een rapport worden gemaakt dat aan potentiële kopers ter inzage kan worden gegeven. Zo weten zij of het dak van het huis goed onderhouden is.

Verouderde bitumen dakbedekking dakonderhoud dakinspectie
overlast door vogels-onder-dakpannen dakinspectie
Dakinspectie Daklekkage platte daken voorkomen door gratis dakinspectie en goed dakonderhoud
Dakreparatie laten uitvoeren na daklekkage en dakinspectie

Maak een afspraak voor een dakinspectie met ACDak B.V.

Wilt u weten of het dak van uw huis nog in goede staat is? Maak dan nu een afspraak voor een dakinspectie bij ACDak B.V. U kunt ons bellen op telefoonnummer 085 – 303 88 24. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor de inspectie van uw dak. Voor eventueel noodzakelijk onderhoud of reparatie bieden wij u graag een offerte op maat aan.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Meld hier uw daklekkage

Wacht dan niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op. Onze experts lossen uw dakprobleem op waardoor de lekkage zich niet verder uit kan breiden. Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en neem direct contact op.

Kwaliteit en vakmanschap op van het hoogste niveau

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke dakklus vraagt om precisie en nauwkeurigheid zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Hiervoor is vakmanschap vereist: de juiste persoon op de juiste plek. Ook is het belangrijk dat er bij elke klus een aanspreekpunt aanwezig is op de werkvloer. Iemand die in overleg met de klant alles in goede banen kan leiden, de kwaliteit bewaakt en weet
wie waar het beste tot zijn recht komt. Echt vakmanschap is namelijk georganiseerd te werk gaan en het werk in de juiste volgorde uitvoeren.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgave op locatie worden daarom direct gemaakt door onze dakdekkers. Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening, raden wij u aan om op tijd een afspraak te maken. Eén van onze specialisten staat dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen.

Neem direct contact op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

dakdekker voor platte dakbedekkingen
R

Vakkundige dakreparaties

Al onze dakdekkers zijn gekwalificeerd om de meest complexe dakwerkzaamheden uit te voeren.

R

24/7 daklekkage spoedservice

Voor spoedeisende dakreparaties is er 24/7 iemand beschikbaar van onze klantenservice!

R

Gratis advies op locatie

Omdat elke situatie zijn eigen oplossing kent, komen we graag persoonlijk langs voor het geven van het beste advies.

Van dakonderhoud tot dakrenovatie

Wij zijn de totaalpartner voor dakwerkzaamheden.

Zowel voor platte als hellende daken zijn wij inzetbaar.

Vraag direct gratis advies aan

We geven u graag persoonlijk advies op maat.

ja, Ik wil gratis advies van een dakdekker

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor een uitgebreide aanvraag gebruikt u onze offertepagina waar u meer details kunt opgeven over uw opdracht.

De weg naar een succesvolle opdracht

Neem contact op met dakdekker

Bel ons direct of vraag een offerte aan.

N

Ontvang gratis advies en offerte

Deze is geheel vrijblijvend

Plan een datum in voor de uitvoering

Bij akkoord prikken we gelijk een datum.

Bent u opzoek naar een goede dakdekker?

Pannendaken

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Een nieuw dak maakt uw woning een stuk mooier wat de woningwaarde ten goede komt.

Bitumen dakdekker platte dakbedekking

Platte Daken

Een goed onderhouden plat dak gaat tot wel 50% langer mee. Voorkom dat een klein gaatje grote gevolgen heeft en laat uw plat dak goed onderhouden.

Daklekkage voorkomen door gratis dakinspectie

Lekkages en inspecties

Vrijwel elk dak krijgt er op den duur mee te maken. Het binnendringen van water kan echter grote gevolgen hebben en voor een flinke rekening zorgen.

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Onze zekerheden

Betrouwbaarheid

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

15 jaar Ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

kwaliteitsGarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form