Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Daklekkage dakkapel

Herstel van daklekkage aan uw dakkapel

Met een dakkapel maakt u van uw zolder een volwaardige, lichte en ruime kamer van uw woning. De dakkapel vergroot het totale woonoppervlak van uw woning en verhoogt daarmee het wooncomfort, maar ook de waarde van uw huis. Een dakkapel is vervaardigd van hout of kunststof. Een voordeel van dat laatste materiaal is dat het weinig onderhoud vereist en bij schade niet gaat rotten. Vermoedt u daklekkage aan uw dakkapel? Schakelt u dan direct de hulp van onze professionals in om de lekkage op te sporen en efficiënt te verhelpen.

Mogelijke oorzaken van daklekkage aan een dakkapel

Daklekkage aan een dakkapel kan door verschillende oorzaken ontstaan. Niet zelden ligt een niet perfecte afwerking van het dak hieraan te grondslag. Wanneer bepaalde onderdelen niet goed op elkaar aansluiten en er kiertjes ontstaan, komt water naar binnen. Dit effect wordt sterker wanneer er sprake is van hevige neerslag en harde wind. Tevens kunnen er aan de dakkapel zelf beschadigingen ontstaan die met het verstrijken van de tijd steeds groter worden en op de termijn een lek kunnen gaan vormen.

Het opsporen van de lekkage

Woningbezitters die zelf de daklekkage aan hun dakkapel proberen op te sporen, ervaren dit doorgaans als een lastige klus. Onze professionals nemen u deze graag uit handen. Om daklekkage te kunnen detecteren, maken wij gebruik van geavanceerde technieken, zoals rookgasdetectie. Ook kan lekdetectie onderzoek met behulp van thermografie plaatsvinden. Tevens voeren wij een visuele inspectie van de binnenzijde van uw dakkapel uit. Indien dit geen uitsluitsel geeft, wordt er een vochtmeting uitgevoerd.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Reparatie of vervanging van uw dakkapel

Is er sprake van daklekkage aan uw dakkapel, dan is het belangrijk deze schade zo snel mogelijk te herstellen. Daarbij bestaan twee opties: uw dakkapel laten repareren of een nieuw dakkapel plaatsen. Doorgaans zult u als woningbezitter wegens de kosten voor de eerste optie willen kiezen. Indien reparatie mogelijk is, voert ACDak.nl deze uiteraard graag voor u uit. Is uw dakkapel dusdanig verouderd dat herstelwerkzaamheden niet het gewenste resultaat zullen opleveren (bijvoorbeeld in het geval van houtrot), dan is een nieuwe dakkapel de verstandigste keuze.

Reparatiewerkzaamheden bij daklekkage aan uw dakkapel

In veel gevallen blijkt reparatie van daklekkage aan uw dakkapel afdoende. Er zijn verschillende soorten reparaties die door ons kunnen worden uitgevoerd. Vaak is het bij een dakkapel mogelijk pur te gebruiken. Purschuim absorbeert geen vocht en is tevens waterafstotend. Dit zorgt ervoor dat het dakkapel niet alleen bestand blijft tegen weersinvloeden, maar ook kan blijven ademen. Zo zullen schimmelvorming en rotting geen risico vormen. Ook plaatsing van een reparatiestrook en vervanging van een deel van de dakbedekking vormen vaak oplossingen.

ACDak.nl staat graag voor u klaar

Zeker wanneer de daklekkage aan uw dakkapel kleine beschadigingen betreft, is reparatie de goedkoopste en minst ingrijpende oplossing. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het materiaal dat onze professionals gebruiken. Heeft de lekkage de volledige constructie van de dakkapel aangetast? Dan dient deze in zijn geheel te worden vervangen. Heeft u vragen over daklekkage aan uw dakkapel en manieren om dit te herstellen? Neemt u dan gerust contact op met ACDak.nl.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

14 + 10 =

Vraag direct gratis advies aan

11 + 3 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form