Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Daklekkage plat dak

Dakinspectie Daklekkage platte daken voorkomen door gratis dakinspectie en goed dakonderhoud

Herstel van daklekkage aan een plat dak

Tegenwoordig is de kwaliteit van platte daken dusdanig hoog, dat zij net zo veel verschillende weersomstandigheden aankunnen als schuine daken. Desondanks kan het natuurlijk voorkomen dat er daklekkage bij een plat dak optreedt. Meestal is vocht aan de muren dan het eerst merkbaar. Aangezien daklekkage aan een plat dak ernstige schade aan uw dakconstructie kan aanbrengen, is het van belang deze zo snel mogelijk te laten herstellen. Gebeurt dit niet, dan kan er op den duur rot ontstaan, waardoor u wellicht het gehele dak zult moeten laten vervangen.

Het lokaliseren van de oorspronkelijke lekkage

Constateert u daklekkage aan uw platte dak, schakelt u dan de professionals van ACDak.nl in. Eenmaal op locatie zullen wij ten eerste beginnen met het lokaliseren van het lek. Dit is lastiger dan vaak wordt gedacht: de zichtbare vochtplekken betreffen namelijk lang niet altijd de plekken waar zich de daadwerkelijke daklekkage bevindt. In sommige gevallen bevindt de oorspronkelijke lekkage zich wel precies op het punt waar water door het dakbeschot en de isolatie heen uw woning binnentreedt.

Mogelijke oorzaken van daklekkage aan een plat dak

Wanneer onze professionals worden ingeschakeld voor daklekkage aan een plat dak, constateren zij vaak dat de aansluiting tussen de verschillende banen van dakbedekking voor de problemen heeft gezorgd. Doordat deze loskomen, krijgt neerslag de kans tussen de naden door te kruipen. Ook wanneer de dakbedekking niet afdoende is vastgezet onder de dakrand, kan water hiertussen kruipen. Andere oorzaken van daklekkage aan een plat dak zijn uitgedroogd en daardoor gescheurd bitumen en onvoldoende afvoer van het regenwater.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Wat controleren onze dakdekkers?

Gezien de hierboven beschreven mogelijke oorzaken van daklekkage aan een plat dak, voeren onze dakdekkers op locatie enkele controles uit om de precieze aanleiding(en) van het probleem te kunnen vaststellen. Zo controleren wij altijd de naden en overlappingen van de dakbedekking, maar ook uw dakgoot. Hierin kan zich namelijk veel vuil verzamelen, dat vervolgens tot verstopping van het afvoersysteem leidt. Ook het daklood, dat zich aan de randen van het dak of de overgang naar een dakkapel of schoorsteen bevindt, wordt onder de loep genomen.

Roofing

Doorgaans is een plat dak bedekt met rollen bitumen. Dit is een op aardolie gebaseerde substantie en wordt ook wel ‘roofing’ genoemd. Het is wereldwijd dan ook een van de meest gebruikte dakbedekkingen voor platte daken. Roofing brandt men vast op het houten dakbeschot en eventueel isolatie. Platte daken van bitumen zijn eenvoudig door onze dakdekkers te herstellen. De uitdaging bij dit materiaalsoort zit hem vooral in het opsporen van de precieze locatie van het lek.

Wanneer is het beter om een plat dak te vervangen?

Plaatselijke reparaties bieden vaak de oplossing voor daklekkage van een plat dak. Toch is in sommige gevallen een algehele dakrenovatie een betere optie. Een lek toont niet zelden namelijk aan dat er nog meer problemen in aantocht zijn. Wanneer onze professionals constateren dat de dakbedekking vervaagd of poreus is, of loskomst, dan zal reparatie slechts een zeer tijdelijke oplossing van het probleem zijn. Verkeert de onderliggende constructie van het dak nog in, dan volstaat enkel vernieuwing van de dakbedekking. Neemt u voor meer informatie gerust contact op met ACDak.nl.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

2 + 8 =

Vraag direct gratis advies aan

2 + 9 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form