Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Dakonderhoud

Met goed dakonderhoud waarborgt u optimaal woongenot

Huiseigenaren stellen dakonderhoud vaak zo lang mogelijk uit. Dat is jammer, want een goed onderhouden dak is de waarborg voor onbezorgd woongenot. Een dak heeft zeker niet ieder jaar onderhoud nodig, maar het is wel belangrijk om eens in de paar jaar een inspectie te laten doen om te laten controleren of alles met het dak nog in orde is. Als bij een dakinspectie blijkt dat er onderhoud nodig is dan kan de dakdekker dat vaak direct uitvoeren.

Vraag direct gratis advies aan

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Laat dakonderhoud uitvoeren door een erkende dakdekker

Het is belangrijk om voor dakonderhoud een beroep te doen op een erkende dakdekker. Er zijn helaas veel malafide bedrijven actief in alle delen van Nederland. Zij leveren slecht werk waarvoor vaak absurd hoge prijzen worden berekend. Zorg er dus voor dat u altijd in zee gaat met een erkende en ervaren dakdekker. ACDak B.V. heeft ruim 15 jaar ervaring. Uiteraard leveren wij goed werk en wordt hiervoor een eerlijke prijs berekend.

Het onderhoud aan een pannendak of een bitumen dak

De meeste woningen in Nederland hebben een schuin pannendak of een schuin of plat bitumen dak. Bedrijfspanden en hoogbouw heeft meestal een bitumen dak. ACDak B.V. kan uiteraard onderhoud uitvoeren aan alle soorten daken. Zijn er dakpannen stuk of is er onderhoud aan het bitumen nodig dan kunt u ons altijd bellen.

Onderhoud aan de schoorsteen en het daklood

Niet alleen het dak zelf, maar ook de dakomgeving heeft onderhoud nodig. Dakonderhoud omvat dus ook de dakgoten, dakleren en de schoorsteen. ACDak B.V. herstelt of vervangt het dakleer of uw dakgoten als dat nodig is of voert onderhoud en herstel uit aan

Verouderde bitumen dakbedekking dakonderhoud
vogeloverlast-dakonderhoud
Dakonderhoud nokvorsten-vast-zetten
Daklekkage voorkomen door gratis dakinspectie en goed dakonderhoud

Een goed onderhouden dak is geld waard

Als uw dak goed onderhouden is dan levert u dat niet alleen optimaal woongenot op. U heeft er ook profijt van als u besluit uw woning te verkopen. Kopers hebben vaak een voorkeur voor een huis dat ‘instapklaar’ is. Daarom is het een pre als er geen dakonderhoud nodig is. Het is daarom zeker het overwegen waard om achterstallig onderhoud aan uw dak eerst te laten uitvoeren voordat u uw woning te koop zet. De investering kunt u vaak weer terugverdienen doordat u uw huis voor een hogere prijs kunt verkopen. Laat ACDak B.V. uw dak in perfecte staat brengen met onderhoud of reparatie.

Vraag nu een offerte aan voor dakonderhoud

Heeft u dakonderhoud in de planning of constateert u een probleem zoals schade of lekkage? Vraag dan nu een offerte aan voor het onderhoud aan uw dak bij ACDak B.V. De dakdekker kan bij u langskomen en direct een prijsopgave maken. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Meld hier uw daklekkage

Wacht dan niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op. Onze experts lossen uw dakprobleem op waardoor de lekkage zich niet verder uit kan breiden. Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en neem direct contact op.

Kwaliteit en vakmanschap op van het hoogste niveau

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke dakklus vraagt om precisie en nauwkeurigheid zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Hiervoor is vakmanschap vereist: de juiste persoon op de juiste plek. Ook is het belangrijk dat er bij elke klus een aanspreekpunt aanwezig is op de werkvloer. Iemand die in overleg met de klant alles in goede banen kan leiden, de kwaliteit bewaakt en weet
wie waar het beste tot zijn recht komt. Echt vakmanschap is namelijk georganiseerd te werk gaan en het werk in de juiste volgorde uitvoeren.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgave op locatie worden daarom direct gemaakt door onze dakdekkers. Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening, raden wij u aan om op tijd een afspraak te maken. Eén van onze specialisten staat dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen.

Neem direct contact op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

dakdekker voor platte dakbedekkingen
R

Vakkundige dakreparaties

Al onze dakdekkers zijn gekwalificeerd om de meest complexe dakwerkzaamheden uit te voeren.

R

24/7 daklekkage spoedservice

Voor spoedeisende dakreparaties is er 24/7 iemand beschikbaar van onze klantenservice!

R

Gratis advies op locatie

Omdat elke situatie zijn eigen oplossing kent, komen we graag persoonlijk langs voor het geven van het beste advies.

Van dakonderhoud tot dakrenovatie

Wij zijn de totaalpartner voor dakwerkzaamheden.

Zowel voor platte als hellende daken zijn wij inzetbaar.

Vraag direct gratis advies aan

We geven u graag persoonlijk advies op maat.

ja, Ik wil gratis advies van een dakdekker

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor een uitgebreide aanvraag gebruikt u onze offertepagina waar u meer details kunt opgeven over uw opdracht.

De weg naar een succesvolle opdracht

Neem contact op met dakdekker

Bel ons direct of vraag een offerte aan.

N

Ontvang gratis advies en offerte

Deze is geheel vrijblijvend

Plan een datum in voor de uitvoering

Bij akkoord prikken we gelijk een datum.

Bent u opzoek naar een goede dakdekker?

Pannendaken

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Een nieuw dak maakt uw woning een stuk mooier wat de woningwaarde ten goede komt.

Bitumen dakdekker platte dakbedekking

Platte Daken

Een goed onderhouden plat dak gaat tot wel 50% langer mee. Voorkom dat een klein gaatje grote gevolgen heeft en laat uw plat dak goed onderhouden.

Daklekkage voorkomen door gratis dakinspectie

Lekkages en inspecties

Vrijwel elk dak krijgt er op den duur mee te maken. Het binnendringen van water kan echter grote gevolgen hebben en voor een flinke rekening zorgen.

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Onze zekerheden

Betrouwbaarheid

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

15 jaar Ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

kwaliteitsGarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form