Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Dakraam lekkage

dakdekker voor platte dakbedekkingen

Dakraam lekkage opsporen en herstellen

Een dakraam lekkage is weliswaar vaak klein, maar kan gevolgen van grote impact hebben. Een lekkage kan zich op verschillende plekken rond het dakraam bevinden: in het kozijn, rond de dakpannen, maar ook in de loodslabben, rubbers en afdichtstrips. In maar weinig gevallen is het raam zelf de veroorzaker van de lekkage. Dakraam lekkage leidt tot vocht in huis en zodoende tot tal van gezondheidsproblemen. Schakelt u ACDak.nl dan ook in om de lekkage op professionele wijze te detecteren en verhelpen.

Tekenen van lekkage

Wanneer het gebied rondom uw dakraam vochtig is en/of regenwater naar binnen loopt, is er zeer waarschijnlijk sprake van dakraam lekkage. Omdat vocht zich snel verspreidt, is het voor de gemiddelde woningbezitter vaak erg lastig om te constateren waar de dakraam lekkage zich precies bevindt. Onze specialisten beschikken over de benodigde ervaring en technieken om de origine van de dakraam lekkage op te sporen en vertellen u graag welke mogelijkheden er bestaan om dit probleem te verhelpen.

Technieken voor het opsporen van de locatie van de dakraam lekkage

Onze dakdekkers zijn ervaren in het toepassen van verschillende technieken waarmee de exacte locatie van de dakraam lekkage kan worden opgespoord. Dit kan bijvoorbeeld middels de rookgastechniek, waarbij rookgas onder de dakbedekking wordt geblazen en de specialist vervolgens nagaat waar dit weer naar buiten komt. In het geval van dakraam lekkages wordt ook regelmatig de kleurstof techniek toegepast. Uiteraard heeft de dakdekker ook een scherpe blik en ziet hij de plaats van het probleem vaak middels een nauwkeurig visueel onderzoek.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Mogelijke oorzaken van dakraam lekkage

Is de specifieke plek waar de dakraam lekkage zich bevindt eenmaal opgespoord, dan kan onze specialist deze vervolgens plaatselijk dichten. Wanneer kapotte dakpannen debet zijn aan dit probleem, zullen deze worden vervangen. Dit is doorgaans effectiever dan het repareren van kleine scheurtjes en gaatjes. Ook een lekkende schoorsteenaansluiting of een niet goed afvoerende dakgoot kan de boosdoener zijn. Schakelt u een van onze specialisten in voor dakraam lekkage? Wij kunnen direct een algehele dakinspectie voor u uitvoeren.

De kosten voor herstelwerkzaamheden

Regelmatig ontvangt ACDak.nl de vraag wat het herstellen van een dakraam lekkage precies kost. Echter is dit van diverse factoren afhankelijk. De prijs wordt onder andere bepaald door de technieken die moeten worden ingezet om de exacte locatie van de lekkage op te sporen, de omvang van de lekkage en de materialen en manuren die noodzakelijk zijn om het probleem te verhelpen. Neemt u gerust contact op met ACDak.nl wanneer u hier meer gedetailleerde informatie over wenst.

Het belang van het tijdig inschakelen van een specialist

Middels goed en regelmatig onderhoud kan lekkage grotendeels worden vermeden. Toch biedt dit lang niet altijd een garantie. Onze vakman herstelt de dakraam lekkage nauwkeurig. Houdt u er echter wel rekening mee, dat u daarna nog andere professionals zoals een schilder en/of stukadoor nodig heeft voor overige herstelwerkzaamheden. Wanneer er sprake is van dakraam lekkage rond een oud dakraam, is het vaak verstandiger om voor vervanging in plaats van reparatie te kiezen. Wacht u daar dan ook niet te lang mee. ACDak.nl voorziet u graag van vrijblijvend advies.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

6 + 11 =

Vraag direct gratis advies aan

8 + 12 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form