Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Dakrenovatie

Geef uw huis een update met een dakrenovatie

Met een dakrenovatie kunt u uw huis toekomstproof maken. Niet alleen hoeft u zich dan de komende jaren geen zorgen te maken over groot dakonderhoud. Een renovatie kan meer voordelen opleveren voor u als huiseigenaar. Daarom is het verstandig om voor een dakrenovatie geld te reserveren of hiervoor een extra hypotheek op de woning af te sluiten. U kunt er uw woongenot mee vergroten maar ook energiebesparende maatregelen nemen. Verduurzaming is belangrijk in het kader van het halen van de klimaatdoelen in Nederland. Alle woningen moeten worden aangepast om ze energiezuiniger te maken.

Vraag direct gratis advies aan

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Maak van uw zolderverdieping een royale extra kamer

Als uw dak nog niet is voorzien van een dakkapel dan is het zeker het overwegen waard om deze te laten plaatsen. Met een dakkapel verandert uw zolder in een royale kamer die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Het wordt zo een perfecte werkkamer voor thuiswerken, een extra slaapkamer of een hobbykamer. Bij deze dakrenovatie kunt u rekenen op perfecte service van ACDak B.V. Dakkapellen zijn leverbaar in alle soorten, maten en prijsklassen. Er is dus altijd wel een dakkapel te vinden die past bij uw wensen en budget.

Verduurzamingsmaatregelen maken uw huis meer waard

Wanneer u verduurzamingsmaatregelen neemt verhoogt u daarmee de waarde van uw woning. Het huis krijgt er namelijk een hoger energielabel door. Woonhuizen moeten op enig moment minimaal energielabel C hebben, en dat is bij lang nog niet alle woningen het geval. U kunt het label van uw woning met een dakrenovatie verhogen. Laat dakisolatie aanbrengen zodat u aanzienlijk kunt besparen op de stookkosten. Daarnaast is het een goede overweging om zonnepanelen op het dak te laten plaatsen. Hiermee kunt u uw eigen energie opwekken. Hiermee voorziet u geheel of voor een groot deel in uw eigen energiebehoefte. Zodoende verdient u deze investeringen in een aantal jaren weer terug.

Dakrenovatie dakpannen-leggen-door-dakdekker
Bitumen dakdekker platte dakbedekking dakrenovatie
Dakdekker-dakpannen-laten-vervangen-pannendaken

subsidie voor dakrenovatie

In sommige gevallen kunt u voor dakrenovatie subsidie aanvragen. Het moet dan gaan om maatregelen die verduurzamend zijn. Het aanbrengen van dakisolatie of het plaatsen van zonnepanelen kunnen hiervoor in aanmerking komen. Meer informatie over de mogelijkheden om subsidie te krijgen kunt in inwinnen bij uw gemeente of bij de provincie. Soms gaat het om jaarbudgetten, het is dan belangrijk om er snel bij te zijn zodra het nieuwe jaar begint zodat u niet misgrijpt omdat de subsidiepot voor dat jaar al is opgebruikt.

Wat ga ik betalen voor een dakrenovatie?

Natuurlijk bent u benieuwd naar de kosten van een dakrenovatie. U kunt hiervoor bij ACDak B.V. een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Gebruik het contactformulier op de website of bel ons om een afspraak te maken voor een bezoek van één van onze dakdekkers. Hij kan ter plaatse uw wensen met u bespreken en in de meeste gevallen direct een prijsopgave geven.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Meld hier uw daklekkage

Wacht dan niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op. Onze experts lossen uw dakprobleem op waardoor de lekkage zich niet verder uit kan breiden. Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en neem direct contact op.

Kwaliteit en vakmanschap op van het hoogste niveau

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke dakklus vraagt om precisie en nauwkeurigheid zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Hiervoor is vakmanschap vereist: de juiste persoon op de juiste plek. Ook is het belangrijk dat er bij elke klus een aanspreekpunt aanwezig is op de werkvloer. Iemand die in overleg met de klant alles in goede banen kan leiden, de kwaliteit bewaakt en weet
wie waar het beste tot zijn recht komt. Echt vakmanschap is namelijk georganiseerd te werk gaan en het werk in de juiste volgorde uitvoeren.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgave op locatie worden daarom direct gemaakt door onze dakdekkers. Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening, raden wij u aan om op tijd een afspraak te maken. Eén van onze specialisten staat dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen.

Neem direct contact op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

dakdekker voor platte dakbedekkingen
R

Vakkundige dakreparaties

Al onze dakdekkers zijn gekwalificeerd om de meest complexe dakwerkzaamheden uit te voeren.

R

24/7 daklekkage spoedservice

Voor spoedeisende dakreparaties is er 24/7 iemand beschikbaar van onze klantenservice!

R

Gratis advies op locatie

Omdat elke situatie zijn eigen oplossing kent, komen we graag persoonlijk langs voor het geven van het beste advies.

Van dakonderhoud tot dakrenovatie

Wij zijn de totaalpartner voor dakwerkzaamheden.

Zowel voor platte als hellende daken zijn wij inzetbaar.

Vraag direct gratis advies aan

We geven u graag persoonlijk advies op maat.

ja, Ik wil gratis advies van een dakdekker

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor een uitgebreide aanvraag gebruikt u onze offertepagina waar u meer details kunt opgeven over uw opdracht.

De weg naar een succesvolle opdracht

Neem contact op met dakdekker

Bel ons direct of vraag een offerte aan.

N

Ontvang gratis advies en offerte

Deze is geheel vrijblijvend

Plan een datum in voor de uitvoering

Bij akkoord prikken we gelijk een datum.

Bent u opzoek naar een goede dakdekker?

Pannendaken

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Een nieuw dak maakt uw woning een stuk mooier wat de woningwaarde ten goede komt.

Bitumen dakdekker platte dakbedekking

Platte Daken

Een goed onderhouden plat dak gaat tot wel 50% langer mee. Voorkom dat een klein gaatje grote gevolgen heeft en laat uw plat dak goed onderhouden.

Daklekkage voorkomen door gratis dakinspectie

Lekkages en inspecties

Vrijwel elk dak krijgt er op den duur mee te maken. Het binnendringen van water kan echter grote gevolgen hebben en voor een flinke rekening zorgen.

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Onze zekerheden

Betrouwbaarheid

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

15 jaar Ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

kwaliteitsGarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form