Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Dakreparatie

Een dakreparatie laat u uitvoeren door de vakman

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw dak moet worden gerepareerd. Het kan zijn dat er sprake is van slijtage waardoor het dak geheel of gedeeltelijk moet worden vernieuwd. Maar er kan ook sprake zijn van een onverwachte gebeurtenis, zoals een brand of een zware storm. In dat laatste geval heeft u natuurlijk per direct hulp nodig van een dakdekker. Maar het kan natuurlijk ook dat er sprake is van een kleine beschadiging of een geringe lekkage die minder urgent is. Ook dan kunt u rekenen op uitstekende service van ACDak B.V.

Vraag direct gratis advies aan

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Snelle dakreparatie bij een grote daklekkage

Misschien heeft u wel eens beelden gezien van een dak dat tijdens een zware storm in zijn geheel van een huis of zelfs een huizenblok waaide. Ook beelden van dakplaten van kantoorpanden die naar beneden kwamen bij windkracht 9 zijn helaas geen uitzondering. In dit soort gevallen moet de dakreparatie natuurlijk direct worden uitgevoerd. Vaak wordt er dan gewerkt met een dakzeil, waarmee het pand in ieder geval kan worden dichtgelegd om verdere schade te voorkomen. Vervolgens wordt het dak uiteraard zo snel mogelijk hersteld.

Ook een kleine lekkage moet snel worden gerepareerd

Een lekkage aan het dak of andere beschadiging hoeft niet heel groot te zijn om toch overlast te geven. Daarom is dakreparatie ook nodig als het dak maar een beetje lekt. Een kleine lekkage kan namelijk verergeren en dan zijn de reparatiekosten natuurlijk ook hoger. Maak daarom meteen een afspraak met de dakdekker als u merkt dat u een lekkend dak heeft.

Reparaties aan dakgoot een schoorsteen

De dakdekker kan ook worden ingeschakeld als de dakgoot moet worden gerepareerd. Deze kan lekken of er kan een stuk dakgoot losraken van de gevel. De dakdekker heeft de juiste kennis en gereedschappen om dit probleem snel voor u op te lossen. Daarnaast kan er iets mis zijn met de schoorsteen. Deze kan bijvoorbeeld zorgen voor een lekkage. De dakdekker gaat graag voor u aan de slag om een dakreparatie uit te voeren zodat u weer onbezorgd kunt wonen.

Dakdekker voert dakreparatie uit Bitumen dakbedekking laten branden
Dakreparatie laten uitvoeren na daklekkage
Daklekkage voorkomen met dakonderhoud en dakreparatie
Dakreparatie loodwerk-schoorsteen-renoveren

Laat een dakreparatie uitvoeren als u uw woning wilt verkopen

Wanneer u plannen heeft om uw woning te verkopen dan is het aan  te raden om achterstallig onderhoud eerst uit te voeren. Een huis waar niet meteen in geklust hoeft te worden verkoopt namelijk een stuk makkelijker. ACDak B.V. kan reparaties of achterstallig onderhoud aan het dak voor u uitvoeren. De kosten die hiermee gemoeid zijn verdient u vaak terug doordat u voor uw huis een hogere prijs kunt vragen. U hoeft de reparatie dus in feite alleen maar voor te financieren.

Wat zijn de kosten voor een dakreparatie?

U komt er snel achter wat de kosten zijn voor een dakreparatie. Hiervoor kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij ACDak B.V. door het contactformulier in te vullen. Eén van onze ervaren dakdekkers komt bij u langs en kan in veel gevallen direct een prijsopgave doen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Meld hier uw daklekkage

Wacht dan niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op. Onze experts lossen uw dakprobleem op waardoor de lekkage zich niet verder uit kan breiden. Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en neem direct contact op.

Kwaliteit en vakmanschap op van het hoogste niveau

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke dakklus vraagt om precisie en nauwkeurigheid zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Hiervoor is vakmanschap vereist: de juiste persoon op de juiste plek. Ook is het belangrijk dat er bij elke klus een aanspreekpunt aanwezig is op de werkvloer. Iemand die in overleg met de klant alles in goede banen kan leiden, de kwaliteit bewaakt en weet
wie waar het beste tot zijn recht komt. Echt vakmanschap is namelijk georganiseerd te werk gaan en het werk in de juiste volgorde uitvoeren.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgave op locatie worden daarom direct gemaakt door onze dakdekkers. Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening, raden wij u aan om op tijd een afspraak te maken. Eén van onze specialisten staat dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen.

Neem direct contact op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

dakdekker voor platte dakbedekkingen
R

Vakkundige dakreparaties

Al onze dakdekkers zijn gekwalificeerd om de meest complexe dakwerkzaamheden uit te voeren.

R

24/7 daklekkage spoedservice

Voor spoedeisende dakreparaties is er 24/7 iemand beschikbaar van onze klantenservice!

R

Gratis advies op locatie

Omdat elke situatie zijn eigen oplossing kent, komen we graag persoonlijk langs voor het geven van het beste advies.

Van dakonderhoud tot dakrenovatie

Wij zijn de totaalpartner voor dakwerkzaamheden.

Zowel voor platte als hellende daken zijn wij inzetbaar.

Vraag direct gratis advies aan

We geven u graag persoonlijk advies op maat.

ja, Ik wil gratis advies van een dakdekker

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor een uitgebreide aanvraag gebruikt u onze offertepagina waar u meer details kunt opgeven over uw opdracht.

De weg naar een succesvolle opdracht

Neem contact op met dakdekker

Bel ons direct of vraag een offerte aan.

N

Ontvang gratis advies en offerte

Deze is geheel vrijblijvend

Plan een datum in voor de uitvoering

Bij akkoord prikken we gelijk een datum.

Bent u opzoek naar een goede dakdekker?

Pannendaken

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Een nieuw dak maakt uw woning een stuk mooier wat de woningwaarde ten goede komt.

Bitumen dakdekker platte dakbedekking

Platte Daken

Een goed onderhouden plat dak gaat tot wel 50% langer mee. Voorkom dat een klein gaatje grote gevolgen heeft en laat uw plat dak goed onderhouden.

Daklekkage voorkomen door gratis dakinspectie

Lekkages en inspecties

Vrijwel elk dak krijgt er op den duur mee te maken. Het binnendringen van water kan echter grote gevolgen hebben en voor een flinke rekening zorgen.

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Onze zekerheden

Betrouwbaarheid

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

15 jaar Ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

kwaliteitsGarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form