Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Goedkope dakdekker

dakdekker voor platte dakbedekkingen

In ACDak B.V. vindt u een professionele én goedkope dakdekker

Wilt u werkzaamheden aan uw dak laten uitvoeren? In ACDak B.V. vindt u een betaalbare dakdekker die bij elke klus vakkundige resultaten aflevert. Of u nu een dakkapel wilt laten plaatsen of last heeft van lekkage, bij ons hoeft u nooit de hoofdprijs te betalen. ACDak.nl is een erkend dakdekkersbedrijf met uitsluitend gediplomeerde werknemers en is u snel van dienst. De prijs van de door ons uitgevoerde werkzaamheden worden bepaald door het materiaal, de grootte van het oppervlak en de arbeidsuren. Neemt u bij vragen hierover gerust contact met ons op.

Een offerte op maat

Wilt u werkzaamheden aan uw dak laten uitvoeren, dan wilt u uiteraard niet voor verrassingen komen te staan. Daarom ontvangt u van onze dakdekker op locatie een nauwkeurige offerte, die hij heeft opgesteld na een uitvoerige inspectie. De werkzaamheden van dakdekkers kunnen grofweg in drie categorieën worden verdeeld: kleine klussen, onderhoud en het leggen van een geheel nieuw dak. De uurtarieven voor de eerste categorie liggen doorgaans het laagst, alhoewel deze op basis van de specifieke situatie kunnen verschillen.

24/7 bereikbaarheid

Schakelt u ACDak.nl voor werkzaamheden aan uw dak in, dan laat u uw klus uitvoeren door een bedrijf met meer dan vijftien jaar werkervaring. Ondanks deze ruime ervaring hanteren wij scherpe prijzen. De prijs van de klus die u door ons wilt laten uitvoeren, is zoals al genoemd, afhankelijk van het type werkzaamheden, de omvang van de klus en de arbeidsuren. Waar ACDak B.V. zich ten opzichte van andere dakdekkers nog eens extra mee onderscheidt, is het feit dat er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht en dat we 24/7 bereikbaar zijn.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Manieren om kosten te besparen

Om de kosten van het professionele werk van een dakdekker zo laag mogelijk te houden, kunt u zelf enkele dingen doen. Zo is het verstandig om met enige regelmaat de staat van uw dak te controleren en -indien u dit kunt- kleine klussen zelf uit te voeren. Wanneer u samen met uw buren werkzaamheden laat uitvoeren, kunt u eveneens op de kosten besparen. Daarnaast geldt, dat u over eventuele isolatiewerkzaamheden een laag btw-tarief betaalt en jaarlijks op uw energierekening bespaart.

Subsidies voor isolatie van uw dak

Bent u voornemens uw dak te laten isoleren door onze goedkope dakdekker? Gaat u dan ook eens bij uw gemeente na of u wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Sommige gemeenten voorzien hier namelijk in. De exacte mogelijkheden verschillen per woonplaats. Een VvE kan een beroep doen op een landelijke subsidieregeling. Er dient dan wel aan enkele voorwaarden te worden voldaan.

Geen renovatie of reparatie gaat ons boven de pet

Of u nu bewoner van een nieuwbouwwoning of een bestaande woning bent, onze professionele dakdekkers beschikken over de benodigde kennis en ervaring om elke renovatie of reparatie efficiënt uit te voeren en daarbij te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien beschikken wij over de juiste materialen en gereedschappen om veilig te kunnen werken. Bij ACDak.nl kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit, zonder dat u daar meer voor betaalt dan noodzakelijk is. Heeft u vragen over onze diensten of prijzen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

13 + 15 =

Vraag direct gratis advies aan

1 + 3 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form