Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Gratis dakinspectie

Gratis dakinspectie

Gratis dakinspectie door ACDak.nl

Alhoewel dit element vaak over het hoofd wordt gezien, neemt dit niet weg dat ook het dak aandacht en regelmatig onderhoud van ons vergt. Zo waarborgt u de kwaliteit van uw woning, maar ook het leefklimaat. Het controleren van de staat van het dak is voor de meeste woningbezitters geen dagelijkse kost. Velen gaan liever niet zo hoog de lucht in met een ladder. Vraagt u zich af wat de staat van uw dak is? Dan kunt u bij ACDak.nl een gratis dakinspectie aanvragen. Een van onze professionals zal nauwkeurig nagaan of onderhoud of reparaties noodzakelijk zijn.

Het in kaart brengen van grote én kleine problemen

Problemen met daken komen in ons land vrij vaak voor. Niet zelden zijn de weersomstandigheden hier oorzaken van. Ook kan er uiteraard sprake zijn van slijtage en schade die op een andere manier is veroorzaakt. De professionele dakdekkers van ACDak.nl weten precies hoe ze grote en kleine beschadigingen moeten opsporen en welke oorzaken daaraan ten grondslag kunnen liggen. Naar aanleiding van een gratis dakinspectie kunnen zij u zo adviseren over het uit te voeren onderhoud. Neemt u contact met ons op voor een gratis dakinspectie.

Wat controleren onze dakdekkers precies?

Een dak bestaat uit veel meer elementen dan waar de meeste mensen zich bewust van zijn. Het dak van uw woning wordt -afhankelijk van of er sprake is van een schuin of een plat dak- gecontroleerd op de dakpannen en het dakleer, dakgoten, de schoorsteen, nokvorsten en het hout-/zinkwerk. Dit zijn dus veel meer elementen dan wat met het blote oog zichtbaar is. Om die reden wordt er vaak pas contact met een dakdekker opgenomen wanneer zich al een serieus probleem heeft voorgedaan. Een gratis dakinspectie heeft een sterk preventieve werking.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Vaak voorkomende problemen bij een schuin dak

Is uw woning voorzien van een schuin dak? Problemen hiermee komen niet zelden voort uit kapotte dakpannen of dakpannen die niet goed (meer) aansluiten. Ook een probleem in de dakbedekking kan een oorzaak zijn van lekkages in een schuin dak. Het opsporen daarvan aan de binnenzijde van uw woning is geen eenvoudige klus. Regelmatig bevindt het lek zich niet op de plek waar het vocht zich heeft gemanifesteerd, maar elders.

Vaak voorkomende problemen bij een plat dak

Alhoewel platte daken aanzienlijk sterker zijn dan vroeger het geval was, neemt dit niet weg dat ook dit type daken nog steeds gevoelig is voor lekkage. Vaak geconstateerde aanleidingen voor lekkage zijn verstopte afvoeren, waardoor er grotere hoeveelheden water op het dak blijven staan dan het aankan. Ook wisselende weersomstandigheden hebben hun weerslag op de kwaliteit van bitumen. Naast vocht en vorst kan ook droogte scheurtjes in het materiaal laten ontstaan.

Offerte

Wanneer u met ACDak.nl contact opneemt voor een gratis dakinspectie, komen wij zo snel mogelijk bij u langs om uw dak op verschillende punten te controleren. Na de inspectie vertellen we u gedetailleerd welke problemen er wellicht bestaan. Indien u dit wenst, voorzien wij u van een offerte. U kunt vervolgens de tijd nemen om te bepalen of u hier gebruik van wilt maken. Gaat u hiermee akkoord, dan kunt u een nieuwe afspraak in het kader van herstelwerkzaamheden met ons maken.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

14 + 11 =

Vraag direct gratis advies aan

12 + 6 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form