Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Goedkope dakdekker

Offerte nodig?

5 + 15 =

In ACDak B.V. vindt u een professionele én goedkope dakdekker

aug 12, 2021

Wilt u werkzaamheden aan uw dak laten uitvoeren? In ACDak B.V. vindt u een betaalbare dakdekker die bij elke klus vakkundige resultaten aflevert. Of u nu een dakkapel wilt laten plaatsen of last heeft van lekkage, bij ons hoeft u nooit de hoofdprijs te betalen. ACDak.nl is een erkend dakdekkersbedrijf met uitsluitend gediplomeerde werknemers en is u snel van dienst. De prijs van de door ons uitgevoerde werkzaamheden worden bepaald door het materiaal, de grootte van het oppervlak en de arbeidsuren. Neemt u bij vragen hierover gerust contact met ons op.

Een offerte op maat

Wilt u werkzaamheden aan uw dak laten uitvoeren, dan wilt u uiteraard niet voor verrassingen komen te staan. Daarom ontvangt u van onze dakdekker op locatie een nauwkeurige offerte, die hij heeft opgesteld na een uitvoerige inspectie. De werkzaamheden van dakdekkers kunnen grofweg in drie categorieën worden verdeeld: kleine klussen, onderhoud en het leggen van een geheel nieuw dak. De uurtarieven voor de eerste categorie liggen doorgaans het laagst, alhoewel deze op basis van de specifieke situatie kunnen verschillen.

Goedkope dakdekker

Wij hadden begin deze week lekkage gekregen, doordat ons platte dak zodanig verouderd was. Ik heb toen contact opgenomen met ACDak. Ik werd erg snel teruggebeld en ze konden dezelfde dag nog terecht om te komen kijken! Vervolgens een nette offerte gekregen met de mededeling dat ze het dak 2 dagen later al zouden kunnen repareren. Heel fijn dus!

Ze waren steeds op tijd of belden vantevoren dat ze iets later konden zijn. Het zijn nette en professionele mensen die goed werk leveren. Het dak ziet er weer top uit! Voortaan als wij iets met ons dak hebben zullen we hen contacteren.

Angela Meijer

24/7 bereikbaarheid

Schakelt u ACDak.nl voor werkzaamheden aan uw dak in, dan laat u uw klus uitvoeren door een bedrijf met meer dan vijftien jaar werkervaring. Ondanks deze ruime ervaring hanteren wij scherpe prijzen. De prijs van de klus die u door ons wilt laten uitvoeren, is zoals al genoemd, afhankelijk van het type werkzaamheden, de omvang van de klus en de arbeidsuren. Waar ACDak B.V. zich ten opzichte van andere dakdekkers nog eens extra mee onderscheidt, is het feit dat er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht en dat we 24/7 bereikbaar zijn.

Goedkope dakdekker

Manieren om kosten te besparen

Om de kosten van het professionele werk van een dakdekker zo laag mogelijk te houden, kunt u zelf enkele dingen doen. Zo is het verstandig om met enige regelmaat de staat van uw dak te controleren en -indien u dit kunt- kleine klussen zelf uit te voeren. Wanneer u samen met uw buren werkzaamheden laat uitvoeren, kunt u eveneens op de kosten besparen. Daarnaast geldt, dat u over eventuele isolatiewerkzaamheden een laag btw-tarief betaalt en jaarlijks op uw energierekening bespaart.

Subsidies voor isolatie van uw dak

Bent u voornemens uw dak te laten isoleren door onze goedkope dakdekker? Gaat u dan ook eens bij uw gemeente na of u wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Sommige gemeenten voorzien hier namelijk in. De exacte mogelijkheden verschillen per woonplaats. Een VvE kan een beroep doen op een landelijke subsidieregeling. Er dient dan wel aan enkele voorwaarden te worden voldaan.

Geen renovatie of reparatie gaat ons boven de pet

Of u nu bewoner van een nieuwbouwwoning of een bestaande woning bent, onze professionele dakdekkers beschikken over de benodigde kennis en ervaring om elke renovatie of reparatie efficiënt uit te voeren en daarbij te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien beschikken wij over de juiste materialen en gereedschappen om veilig te kunnen werken. Bij ACDak.nl kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit, zonder dat u daar meer voor betaalt dan noodzakelijk is. Heeft u vragen over onze diensten of prijzen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form