Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Lekdetectie

Het herstellen van lekkages begint met lekdetectie

Aan lekkage aan een plat of hellend dak kunnen verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Onze dakdekker bepaalt zijn werkwijze aan de hand van de exacte aanleiding en de toegepaste materialen. De allereerste stap binnen dat proces is de lekdetectie. Dit lijkt makkelijker dan het is. De lekkage manifesteert zich namelijk lang niet altijd op de plaats waar de originele lekkage zich daadwerkelijk bevindt. Deze kan zelfs wel meters verder liggen. Na een grondige lekdetectie adviseren we u over de toe te passen aanpak.

Opsporing van de lekkage zonder hak- en breekwerk

Voor het kunnen uitvoeren van een grondige lekdetectie is gedegen kennis van dakconstructies en aangrenzende bouwconstructies nodig. Daarom is het van belang hiervoor zo snel mogelijk een specialist in te schakelen. Ten behoeve van lekdetectie kunnen wij uiteenlopende technieken toepassen, zonder dat daar ook maar enig hak- en breekwerk bij komt kijken. Na het constateren van de bron van het lek, kan onze dakdekker gericht aan de slag met het herstellen van de lekkage. Daarbij streeft ACDak.nl altijd naar honderd procent klanttevredenheid.

De rooktest

Een van de technieken ten behoeve van lekdetectie is de rooktest. Hierbij wordt rook onder de dakbedekking geblazen en wordt gekeken waar deze er aan de buitenzijde weer uit komt. Deze vindt namelijk vanzelf zijn weg om via de lekkageplaats naar buiten te stromen. De techniek is zeer effectief, zelfs wanneer er sprake is van slechts zeer kleine lekkages. Wel dient er hiervoor een klein gaatje in het plafond te worden gemaakt. De rooktest wordt veelvuldig ingezet bij platte daken, aangezien de techniek bij uitstek geschikt is voor bitumen dakbedekking.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

De kleurstofanalyse

Ook de kleurstofanalyse kan gebruikt worden voor het exact in kaart brengen van een daklekkage. Er worden dan diverse kleurstoffen op het dak aangebracht. Zodra deze door het hemelwater worden meegevoerd, verandert de kleur van het vocht bij dat lek. We kunnen dan ongeveer constateren waar het lek zich bevindt. Omdat deze techniek geen uiterste precisie kent, gebruiken we hem doorgaans in combinatie met andere lekdetectie methoden, zoals een infraroodcamera.

De infraroodcamera

Deze infraroodcamera, met zijn kleine en wendbare kop, wordt ingezet voor een zogeheten thermografiemeting. De inzet van deze methode kan leiden tot een flinke besparing op de herstelkosten, aangezien de camera zeer specifiek vastlegt. Zo kan er een plaatselijke reparatie worden uitgevoerd en kan tevens de hinder van de herstelwerkzaamheden zo beperkt mogelijk blijven. Gebreken kunnen middels deze camera zoals bij platte als licht hellende daken worden vastgesteld. U ontvangt van ons uiteraard een uitgebreide schriftelijke rapportage.

Lekdetectie en herstel van de lekkage door ACDak B.V.

Neemt u bij daklekkage zo snel mogelijk contact op met ACDak B.V. Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel lekdetectie als het herstel van de lekkage. Zo heeft u één aanspreekpunt en verlopen de werkzaamheden soepel en snel. We voeren de herstelwerkzaamheden snel en efficiënt voor u uit, zonder dat u daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Ondertussen kunt u nagaan of de gevolgen van de lekkage door uw verzekeraar worden vergoed. Wanneer storm de aanleiding was, is dit vaak het geval.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

10 + 9 =

Vraag direct gratis advies aan

4 + 3 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form