Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Lekkage plat dak

Reparatie van lekkage aan een plat dak

Lekkage aan een plat dak is iets wat u zo snel mogelijk wilt verhelpen, om te voorkomen dat de dakconstructie wordt aangetast. Lekkage herkent u aan vocht aan de muren en/of het plafond. Des te sneller u een professionele dakdekker inschakelt, des te beter kunt u de gevolgen en daarbij behorende kosten beperken. Een door lekkage aangedane dakconstructie leidt niet alleen tot houtrot, maar ook tot vochtplekken en schimmels, wat uw gezondheid als bewoner van het huis zeker niet goeddoet. Bij lekkage aan een plat dak kunt u 24/7 contact opnemen met ACDak B.V.

De oorzaak van lekkage aan een plat dak

Constateert u lekkage aan uw platte dak, dan wordt deze vaak veroorzaakt door de dakbedekking. De naden en overlappingen sluiten dan niet goed op elkaar aan. Dit hoeft echter lang niet altijd het geval te zijn. Ook de dakgoot kan hieraan namelijk ten grondslag liggen. Wanneer deze verstopt raakt, probeert water een andere weg te vinden. Tevens kan het zo zijn, dat het lang op dezelfde plek blijft staan. Tot slot kan uitgedroogd bitumen of het daklood, dat gebruikt wordt om een waterdichte overgangen tussen verschillende constructies te realiseren, de oorzaak zijn van lekkage.

Lekkage aan een plat dak: opsporing én herstel door ACDak B.V.

Het opsporen en herstellen van lekkage aan een plat dak is niet iets waarmee u dagelijks te maken heeft. Bovendien is dit een lastige klus; doorgaans bevindt de oorspronkelijke bron van de lekkage zich niet op dezelfde plek als waar het water zich manifesteert. Sterker nog, deze kan zich wel enkele meters verderop bevinden. Niet alle dakdekkers beschikken over de apparatuur om een lekkage te kunnen opsporen. ACDak B.V. echter wel. Zo kunnen wij de exacte locatie van de daklekkage middels verschillende technieken opsporen en deze vervolgens vakkundig verhelpen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Reparaties door professionals

Wellicht heeft u weleens gehoord dat het repareren van lekkage in een plat dat een relatief eenvoudige opgave is. Is er sprake van lekkage aan een plat dak, maar heeft u zelf geen of nauwelijks ervaring met dergelijke herstelwerkzaamheden, dan wordt het echter sterk afgeraden om dit zelf te proberen. Opsporing en reparatie zijn zaken die het beste kunnen worden uitgevoerd door ervaren en professioneel opgeleide dakdekkers. Deze hebben dagelijks met dergelijke situaties te maken en gaan snel te werk. Eventueel kan er in overleg met u gekozen worden om een nieuwe laag over de bestaande dakbedekking aan te brengen.

Reparatie of vervanging?

Bij lekkage aan een plat dak biedt een reparatie meestal de oplossing. Dit is echter het geval wanneer er sprake is van een probleem van beperkte omvang. Wanneer er wordt geconstateerd dat de dakbedekking op meerdere plaatsen beschadigd is of zelfs loskomt, is het verstandiger om de gehele dakbedekking te vernieuwen. Wilt u dit niet direct laten uitvoeren, maar kiest u voor reparatie, onthoudt u dan dat dit in een dergelijke situatie altijd een tijdelijke oplossing is. Ook indien de onderliggende dakconstructie is aangetast, volstaat enkel reparatie niet. Dit is op de lange termijn zelfs goedkoper.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

7 + 6 =

Vraag direct gratis advies aan

7 + 15 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form