Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Lekkage schoorsteen

Reparatie van lekkage aan de schoorsteen

Is er sprake van lekkage aan uw schoorsteen, dan herkent u dit aan vochtplekken op de muren en rond de schouw insijpelend water. Ook vocht op zolder kan hierop wijzen. Vanzelfsprekend dient schoorsteen lekkage zo snel mogelijk te worden aangepakt. Des te meer gezien het feit dat het probleem, op het moment dat er zich een lekkage manifesteert, al langer aanwezig is. Het is belangrijk dat reparaties vakkundig gebeuren. Deze kunt u dus het beste uit handen geven aan een professional.

De oorzaken van schoorsteen lekkage

Is er sprake van lekkage in de schoorsteen, dan kunnen hier verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. Niet zelden zijn scheuren in de loodslabben de boosdoeners. Daarnaast kan er sprake zijn van poreus geraakt metselwerk, dat daardoor nog kwetsbaarder wordt voor vocht. Weersomstandigheden zoals sneeuw en regen worden dan in het poreuze oppervlak of onder de loodslabben geblazen. Tot slot zijn condensatievocht in de schouw en kapotte schoorsteenkappen eveneens problemen die onze dakdekkers regelmatig constateren.

Oplossingen voor schoorsteen lekkage

Wanneer de oorzaak van het probleem in de loodslabben is gelegen, zullen onze professionele dakdekkers deze vervangen. Loodslabben zijn stroken lood die rondom de buitenkant van de schouw zijn aangebracht, om zo waterdichtheid te garanderen. Ligt het poreus geraakte metselwerk ten grondslag aan de lekkage, dan zullen we de schoorsteen -mits de bakstenen nog in goede staat zijn- opnieuw voegen. Verkeren ook de bakstenen niet meer in de gewenste staat, dan dient de schoorsteen afgebroken en opnieuw gemetseld te worden.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Detectie van de precieze plaats van de lekkage

Wanneer u schoorsteen lekkage vermoedt, gaan onze professionals ten eerste aan de slag met het opsporen van de precieze locatie daarvan. Naast de scherpe blik van onze vakspecialisten wordt er ook gebruikgemaakt van diverse geavanceerde technieken. Denkt u bijvoorbeeld aan de rookproef, waarbij rook in de schoorsteen wordt geblazen om te zien waar deze hem weer verlaat. Ook ultrasone apparatuur of een kleine camera in een flexibele huls helpen bij het opsporen van de bron van een lekkage.

De uit te voeren herstelwerkzaamheden

Wat de beste methode is voor het herstellen van een lekkage in de schoorsteen, is afhankelijk van de precieze oorzaak daarvan. Om niet voor verrassingen te komen staan, verzorgt onze dakdekker u bij u op locatie een nauwkeurig uitgewerkte offerte waarin een advies over de uit te voeren herstelwerkzaamheden en de prijs zijn opgenomen. Het kan zijn dat voegwerk (en eventueel bakstenen) vervangen dient te worden, of dat er een nieuwe schoorsteenkap of loodslabben dienen te worden geplaatst.

ACDak B.V.: jarenlange professional op het gebied van schoorsteen lekkage

Vermoedt u dat er sprake is van lekkage aan uw schoorsteen? Neemt u dan contact op met de professionele dakdekkers van ACDak B.V. Zo hoeft u zelf geen risico’s te nemen en kunt u erop rekenen dat onze specialist -met behulp van professionele apparatuur en in acht neming van alle gestelde veiligheidseisen- werkzaamheden op het kwalitatief hoogwaardigste niveau uitvoert. Wilt u meer weten over schoorsteen lekkage en het herstel daarvan? Neemt u dan gerust contact op met ACDak B.V.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

Vraag direct gratis advies aan

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form