Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Loodwerk

Laat loodwerk uitvoeren door de erkende dakdekker

Loodwerk laten uitvoeren is belangrijk voor uw wooncomfort. De loodslabben, onderdeel van het dak van een gebouw, zorgen voor comfort en voorkomen lekkage. De loodslabben worden gebruikt om het dak goed op de muren van een pand te laten aansluiten zodat er geen lekkage kan optreden. ACDak B.V. kan loodwerk uitvoeren als u bemerkt dat het dak lekt langs de aansluiting op de muren.

Vraag direct gratis advies aan

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Laat het loodwerk controleren bij een dakinspectie

Bij een dakinspectie wordt niet alleen gekeken naar de dakbedekking, maar ook naar de rest van het dak. Als het bitumen of de dakpannen in orde zijn, dan kan er nog iets mis zijn met het loodwerk. Dit kan gaan lekken doordat er sprake is van slijtage of schade. Vogels kunnen bijvoorbeeld schade veroorzaken als ze hun nest bouwen in de dakgoot of onder de dakpannen. U kunt dit voorkomen door vogelwering te laten aanbrengen. Maar als de schade al is ontstaan dan kan de dakdekker ervoor zorgen dat dit weer wordt hersteld. Bij een inspectie van het dak zal de dakdekker ook speciaal letten op het loodwerk rond de schoorsteen of de dakkapel. Ook dit moet natuurlijk waterdicht zijn.

Een kleine daklekkage komt vaak door versleten loodwerk

Als u merkt dat het dak lekt maar u kunt niet zo snel ontdekken waar het water vandaan komt, dan is het daklood vaak de oorzaak. Hier kan een kleine beschadiging in zitten waardoor hemelwater naar binnen kan dringen. Het loodwerk wordt gevoegd bij het aanbrengen. Als zo’n voeg beschadigd raakt geeft dat al snel lekkage. Die hoeft niet enorm te zijn, maar vocht wat uw huis binnendringt moet natuurlijk snel worden gestopt. De dakdekker heeft dankzij zijn ervaring vaak snel gezien waar de lekkage zit. In veel gevallen kan dit met een kleine reparatie worden verholpen. Wacht dus niet te lang met contact opnemen met ACDak B.V.. Hoe sneller u een lekkage laat herstellen hoe geringer de schade en dus de kosten.

Dakreparatie loodwerk-schoorsteen-renoveren
loodwerk-schoorsteen
oud-loodwerk
Loodrenovatie

Loodwerk renovatie voor optimaal wooncomfort

Het lood op uw dak heeft niet het eeuwige leven. Daarom voert ACDak B.V. loodwerk uit om dit te vervangen. Het oude lood wordt eerst verwijderd. Vervolgens slijpt de dakdekker een nieuwe voeg waarop de nieuwe loodslab wordt aangebracht. Deze wordt gevoegd om optimale isolatie te waarborgen. Nu kan uw dak er weer heel wat jaren tegen.

Vraag een offerte aan voor loodwerk bij de erkende dakdekker

Wilt u loodwerk laten vervangen of repareren? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij ACDak B.V. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken zodat wij u een advies en offerte op maat kunnen aanbieden. Gaat u akkoord met de prijsopgave dan wordt er direct een afspraak gemaakt om het loodwerk van uw dak aan te pakken.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Meld hier uw daklekkage

Wacht dan niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op. Onze experts lossen uw dakprobleem op waardoor de lekkage zich niet verder uit kan breiden. Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en neem direct contact op.

Kwaliteit en vakmanschap op van het hoogste niveau

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke dakklus vraagt om precisie en nauwkeurigheid zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Hiervoor is vakmanschap vereist: de juiste persoon op de juiste plek. Ook is het belangrijk dat er bij elke klus een aanspreekpunt aanwezig is op de werkvloer. Iemand die in overleg met de klant alles in goede banen kan leiden, de kwaliteit bewaakt en weet
wie waar het beste tot zijn recht komt. Echt vakmanschap is namelijk georganiseerd te werk gaan en het werk in de juiste volgorde uitvoeren.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgave op locatie worden daarom direct gemaakt door onze dakdekkers. Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening, raden wij u aan om op tijd een afspraak te maken. Eén van onze specialisten staat dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen.

Neem direct contact op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

dakdekker voor platte dakbedekkingen
R

Vakkundige dakreparaties

Al onze dakdekkers zijn gekwalificeerd om de meest complexe dakwerkzaamheden uit te voeren.

R

24/7 daklekkage spoedservice

Voor spoedeisende dakreparaties is er 24/7 iemand beschikbaar van onze klantenservice!

R

Gratis advies op locatie

Omdat elke situatie zijn eigen oplossing kent, komen we graag persoonlijk langs voor het geven van het beste advies.

Van dakonderhoud tot dakrenovatie

Wij zijn de totaalpartner voor dakwerkzaamheden.

Zowel voor platte als hellende daken zijn wij inzetbaar.

Vraag direct gratis advies aan

We geven u graag persoonlijk advies op maat.

ja, Ik wil gratis advies van een dakdekker

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor een uitgebreide aanvraag gebruikt u onze offertepagina waar u meer details kunt opgeven over uw opdracht.

De weg naar een succesvolle opdracht

Neem contact op met dakdekker

Bel ons direct of vraag een offerte aan.

N

Ontvang gratis advies en offerte

Deze is geheel vrijblijvend

Plan een datum in voor de uitvoering

Bij akkoord prikken we gelijk een datum.

Bent u opzoek naar een goede dakdekker?

Pannendaken

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Een nieuw dak maakt uw woning een stuk mooier wat de woningwaarde ten goede komt.

Bitumen dakdekker platte dakbedekking

Platte Daken

Een goed onderhouden plat dak gaat tot wel 50% langer mee. Voorkom dat een klein gaatje grote gevolgen heeft en laat uw plat dak goed onderhouden.

Daklekkage voorkomen door gratis dakinspectie

Lekkages en inspecties

Vrijwel elk dak krijgt er op den duur mee te maken. Het binnendringen van water kan echter grote gevolgen hebben en voor een flinke rekening zorgen.

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Onze zekerheden

Betrouwbaarheid

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

15 jaar Ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

kwaliteitsGarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form