Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Nieuw dak

Plaatsing van een nieuw dak

Wanneer er een nieuw dak op uw woning geplaatst dient te worden, vereist dit een hoge mate van bekwaamheid en nauwkeurigheid. Schakelt u daarom ACDak B.V. in voor deze klus. Met meer dan vijftien jaar ervaring en enkel professioneel opgeleide dakdekkers, weten wij elk nieuw dak efficiënt te plaatsen. Zo kunt u weer jarenlang vooruit. Heeft u buren? Vraagt u hen dan ook eens of hun dak aan vernieuwing toe is. Door deze samen te laten plaatsen, bespaart u aanzienlijk op diverse kosten. Bovendien kunnen zwakke plekken tussen het oude en nieuwe dak zo worden voorkomen.

Vervanging van de dakconstructie en de dakbedekking

We spreken van een nieuw dak wanneer er niet alleen een nieuwe laag dakbedekking, maar ook een nieuwe dakconstructie geplaatst dient te worden. Bestaat enkel de behoefte aan een nieuwe dakbedekking, dan spreken we van dakrenovatie. Wat de kosten voor een geheel nieuw dak zijn, is afhankelijk van het type dak en de materiaalsoort. Ook de conditie van uw dak en de vraag of u isolatie wilt aanbrengen, hebben hun invloed op de totaalkosten.

Het belang van een stevige dakconstructie

Is uw huidige dakconstructie van hout vervaardigd en is er sprake van houtrot dat een groot aantal balken heeft aangetast? Dan heeft u doorgaans een geheel nieuw dak nodig. De dakconstructie dient namelijk voor het dragen van het gewicht van het dak plus het gewicht dat weersinvloeden veroorzaken. Is de constructie van uw dak  slechts licht doorgezakt, dan is een compleet nieuw dak niet nodig, maar worden er balken geplaatst die de structuur van de constructie versterken.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Soorten dakbedekking

Wordt er een nieuw dak bij u geplaatst, dan hoeft u niet altijd voor hetzelfde type dakbedekking als u voorheen had, te kiezen. Heeft uw woning een plat dak, dan heeft u de keuze uit dakleer (bitumen), maar ook PVC en EPDM. Bitumen is daarvan het goedkoopst. Steeds geliefder wordt ook het groendak. Heeft uw woning een hellend dak, dan heeft u de keuze uit (betonnen) dakpannen, leien, metaal en riet. Betonnen dakpannen zijn een goedkoop alternatief voor de keramieken varianten. Laat u een nieuw dak plaatsen, denkt u dan ook altijd na over zaken als isolatie en zonnepanelen, die uw wooncomfort zullen verhogen.

Vergunningen voor aanpassingen en uitbreidingen aan de dakconstructie

Is een nieuw dak op uw woning noodzakelijk, dan dient er in enkele gevallen een vergunning te worden aangevraagd. Dit is het geval wanneer de draagconstructie van het dak wordt aangepast, maar ook wanneer er een uitbreiding in de hoogte of breedte plaatsvindt. Onze dakdekkers kunnen u hier meer over vertellen. Uw gemeente bepaalt of u een vergunning nodig heeft. Deze procedure kan enkele weken in beslag nemen.

Dakinspectie en vrijblijvende offerte van ACDak B.V.

Wilt u een nieuw dak laten plaatsen of vermoedt u dat dit nodig kan zijn? Neemt u dan contact op met ACDak B.V. Onze dakdekkers voeren een uitgebreide inspectie uit en kunnen voor u tot in detail in kaart brengen wat er dient te gebeuren en van welk kostenplaatje sprake zal zijn. U ontvangt een vrijblijvende offerte. Mocht u naar aanleiding van de inspectie nog vragen hebben, dan beantwoorden onze dakdekkers deze graag.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

9 + 14 =

Vraag direct gratis advies aan

9 + 14 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form