Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Nokvorsten

Onderhoud en vervanging aan nokvorsten

Nokvorsten maken een essentieel onderdeel uit van uw dakbedekking. Het zijn de dakpannen die op de nok van het dak liggen en die ervoor zorgen dat de dakbedekking stevig is en op zijn plaats blijft. Als een nokvorst beschadigd is kan dit leiden tot grotere schade, zeker wanneer het hard gaat stormen of regenen. Omdat een losse of beschadigde nokvorst niet altijd zichtbaar is vanaf de grond is het belangrijk om de dakdekkers van ACDak B.V. dit te laten controleren bij een dakinspectie.

Vraag direct gratis advies aan

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Onderhoud aan de nokpannen laten uitvoeren

Onderhoud aan uw dak is belangrijk. Veel huiseigenaren besteden hier maar weinig tijd en geld aan, maar als het dak in goede staat verkeert is dat een waarborg voor optimaal wooncomfort. Dat geldt uiteraard ook voor de nokpannen. Ze moeten goed vastgezet worden om te voorkomen dat er een pan van het dak waait. Als de nokpannen naar beneden komen dan is de kans groot dat er veel meer dakpannen van het dak vallen. Dit is niet alleen vervelend omdat ze dan vervangen moeten worden, het is ook gevaarlijk. Wanneer u of iemand anders een dakpan op het hoofd krijgt kan dit zelfs dodelijk zijn. U bent uiteraard als huiseigenaar verantwoordelijk voor een goed onderhouden dak. Als dat niet het geval is kan dit leiden tot een aansprakelijkheidsclaim.

De bevestiging van nokpannen

De nokpannen worden bij het plaatsen van een dak vastgezet op een zogenaamde ‘ruiter’. Vervolgens worden de nokvorsten met een spijker op de ruiter vastgezet met een noknagel. Nokvorsten haken in elkaar waardoor ze goed blijven liggen en de wind er niet onder kan komen.

NOKVORSTEN-RENOVEREN
Dakonderhoud nokvorsten-vast-zetten
nokvorsten-repareren
nokvorsten-aansmeren

Nokvorsten beschermen uw dak

Nokvorsten die voor een pannendak worden gebruikt zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de dakpannen. Ook op een rieten dak worden nokvorsten toegepast. Deze zijn gemaakt van keramiek en worden ook wel rietvorsten of strovorsten genoemd. Er zijn verschillende modellen, bekend zijn de Rijnlandse, Bourgondische en Friese rietvorsten. Deze nokpannen worden op dezelfde manier bevestigd als op een pannendak en dienen om het dak zijn stevigheid te geven en schade bij storm te voorkomen.

Maak een afspraak voor onderhoud aan de nokvorsten

Heeft u schade aan uw nokvorsten of zijn ze versleten zodat vervanging noodzakelijk is? Maak dan een afspraak met ACDak B.V. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 085 – 303 88 24 of gebruik het contactformulier op de website. Onze dakdekkers kunnen de nokpannen voor u vervangen. Soms is het niet nodig om alle nokvorsten te vervangen, beschadigde exemplaren kunnen los worden vervangen. Bij het vernieuwen van het dak wordt doorgaans niet alleen de dakpannen of andere dakbedekking vernieuwd maar ook de nokvorsten. Een nieuw pannendak gaat tientallen jaren mee en zal in die periode weinig onderhoud vergen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Meld hier uw daklekkage

Wacht dan niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op. Onze experts lossen uw dakprobleem op waardoor de lekkage zich niet verder uit kan breiden. Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en neem direct contact op.

Kwaliteit en vakmanschap op van het hoogste niveau

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke dakklus vraagt om precisie en nauwkeurigheid zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Hiervoor is vakmanschap vereist: de juiste persoon op de juiste plek. Ook is het belangrijk dat er bij elke klus een aanspreekpunt aanwezig is op de werkvloer. Iemand die in overleg met de klant alles in goede banen kan leiden, de kwaliteit bewaakt en weet
wie waar het beste tot zijn recht komt. Echt vakmanschap is namelijk georganiseerd te werk gaan en het werk in de juiste volgorde uitvoeren.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgave op locatie worden daarom direct gemaakt door onze dakdekkers. Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening, raden wij u aan om op tijd een afspraak te maken. Eén van onze specialisten staat dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen.

Neem direct contact op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

dakdekker voor platte dakbedekkingen
R

Vakkundige dakreparaties

Al onze dakdekkers zijn gekwalificeerd om de meest complexe dakwerkzaamheden uit te voeren.

R

24/7 daklekkage spoedservice

Voor spoedeisende dakreparaties is er 24/7 iemand beschikbaar van onze klantenservice!

R

Gratis advies op locatie

Omdat elke situatie zijn eigen oplossing kent, komen we graag persoonlijk langs voor het geven van het beste advies.

Van dakonderhoud tot dakrenovatie

Wij zijn de totaalpartner voor dakwerkzaamheden.

Zowel voor platte als hellende daken zijn wij inzetbaar.

Vraag direct gratis advies aan

We geven u graag persoonlijk advies op maat.

ja, Ik wil gratis advies van een dakdekker

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor een uitgebreide aanvraag gebruikt u onze offertepagina waar u meer details kunt opgeven over uw opdracht.

De weg naar een succesvolle opdracht

Neem contact op met dakdekker

Bel ons direct of vraag een offerte aan.

N

Ontvang gratis advies en offerte

Deze is geheel vrijblijvend

Plan een datum in voor de uitvoering

Bij akkoord prikken we gelijk een datum.

Bent u opzoek naar een goede dakdekker?

Pannendaken

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Een nieuw dak maakt uw woning een stuk mooier wat de woningwaarde ten goede komt.

Bitumen dakdekker platte dakbedekking

Platte Daken

Een goed onderhouden plat dak gaat tot wel 50% langer mee. Voorkom dat een klein gaatje grote gevolgen heeft en laat uw plat dak goed onderhouden.

Daklekkage voorkomen door gratis dakinspectie

Lekkages en inspecties

Vrijwel elk dak krijgt er op den duur mee te maken. Het binnendringen van water kan echter grote gevolgen hebben en voor een flinke rekening zorgen.

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Onze zekerheden

Betrouwbaarheid

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

15 jaar Ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

kwaliteitsGarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form