Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Pannendak vervangen

Dakonderhoud en dakrenovatie door dakdekker

Vervangen van het pannendak van uw woning

Dakpannen geven uw woning een mooie, authentieke uitstraling. Tevens hebben ze een levensduur die aanzienlijk langer is dan andere soorten dakbedekking. Bestaan er problemen met het pannendak, dan is het van belang dat deze zo snel mogelijk worden aangepakt. Wij raden aan dit altijd door een professional te laten doen. Laat u uw pannendak vervangen, oftewel renoveren, dan kunt u direct isolatie vanaf de buitenkant overwegen. Zo bespaart u in de toekomst flink op de elektriciteitskosten.

Het pannendak vervangen wegens veroudering

Een pannendak op leeftijd zal poreus zijn geraakt. Dit leidt ertoe dat de dakpannen regenwater opnemen en kunnen gaan scheuren. Ook krijgen mos en algen de kans om op het dak te groeien. Reinigingsbeurten hebben dan lang niet altijd meer afdoende effect. Het risico op lekkage aan keramische dakpannen treedt doorgaans na ongeveer vijftig tot zeventig jaar op. Het keramiek verliest dan zijn waterafstotende kracht. Door het nieuwe pannendak te impregneren, zullen vocht en vuil zich minder makkelijk kunnen hechten.

Het pannendak vervangen wegens beschadiging

Het vervangen van een pannendak kan ook noodzakelijk zijn geworden door beschadiging ervan. Wanneer een dakpan is gebroken, bijvoorbeeld door vallende takken tijdens een hevige storm, is uw woning niet goed meer beschermd tegen neerslag. Alhoewel lekkage lang niet altijd direct zichtbaar is, is dit op termijn onvermijdelijk. Om meer schade te voorkomen, laat u uw pannendak het beste zo spoedig mogelijk vervangen. Wanneer er veel dakpannen kapot zijn, is een renovatie een betere oplossing dan reparatie.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Betonnen dakpannen als alternatief voor de keramische variant

Keramische dakpannen worden van klei vervaardigd en hebben een lange levensduur. De glazuurlaag waarvan deze dakpannen voorzien zijn, zorgt ervoor dat ze tot zeventig jaar meekunnen. Vindt u het vervangen van het huidige pannendak voor nieuwe keramische dakpannen een te grote investering? Dan zijn betonnen dakpannen het alternatief. Middels een kleurcoating lijken ze sterk op de keramische varianten. Deze coating zorgt er direct voor dat de dakpannen mos- en algenvrij blijven. Een betonnen pannendak heeft een levensduur van ongeveer veertig jaar.

Bij aantasting van de dakconstructie is dakrenovatie geboden

Wanneer u onze professionele dakdekkers inschakelt voor het vervangen van uw pannendak, voeren zij op locatie een nauwkeurige inspectie uit. In sommige gevallen blijkt dat het vervangen van het pannendak onvoldoende is om het dak weer in de gewenste staat te brengen. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van grootschalige houtrot. In dat geval kunt u beter kiezen voor een gehele dakrenovatie, aangezien dit in de niet al te verre toekomst toch zal moeten plaatsvinden.

Uw pannendak vervangen? Bij ACDak B.V. staat kwaliteit bovenaan

De prijs voor het vervangen van het pannendak hangt niet alleen af van het materiaal, maar ook van het aantal vierkante meters dat uw dak telt. Verschillende dakdekkers hanteren hierin zeer uiteenlopende prijzen. ACDak B.V. streeft ernaar elke klant te voorzien van een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt bij ons altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit en dienstverlening tegen een aantrekkelijke prijs. Neemt u gerust contact met ons op voor verdere vragen of het maken van een afspraak.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

11 + 11 =

Vraag direct gratis advies aan

15 + 5 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form