Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Pannendaken

Pannendaken zijn nog steeds typisch Nederlands

Huizen met dakpannendaken zijn typisch Nederlands. In veel andere landen komt u het maar zelden tegen. Veel mensen voelen zich echt thuis als ze de grens over rijden met de auto’s en weer daken met dakpannen zien. Dakpannen zijn populair als dakbedekking omdat dakpannen relatief goedkoop zijn en een zeer lange levensduur hebben. Dakpannen kunnen wel 100 jaar meegaan voordat ze moeten worden vervangen. Ter vergelijking: De levensduur van een bitumen dak is met goed onderhoud zo’n 40 jaar.

Vraag direct gratis advies aan

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Wat zijn de voordelen van een pannendak?

Het belangrijkste voordeel van een dak met dakpannen is natuurlijk dat een beschadigde dakpan eenvoudig kan worden vernieuwd. Als er tijdens een storm een aantal pannen van het dak waaien dan is het een kwestie van nieuwe plaatsen en het dak is weer dicht. Een dak met dakpannen heeft nauwelijks onderhoud nodig. De dakpannen zijn zeer goed bestand tegen alle soorten weersomstandigheden zoals neerslag en vrieskou.

Hebben dakpannen ook nadelen?

Er zijn een paar nadelen te noemen van pannendaken. Dakpannen zijn relatief duur in aanschaf, zeker als u het hele dak wilt laten vernieuwen. De lange levensduur compenseert dit natuurlijk wel voor een groot deel. Dakpannen zijn minder isolerend dan bijvoorbeeld bitumen. Het is dan ook aan te raden om uw dak te laten isoleren als u toch de dakpannen gaat vervangen. U bespaart op deze manier aanzienlijk in de stookkosten. Tot slot heeft u bij dakpannen weinig keus. Ze zijn rood en hebben doorgaans dezelfde standaard vorm.

Dakdekker-dakpannen-laten-vervangen-pannendaken
Pannendak dakpannen vervangen
dakdekkers pannendaken
dakbedekking-pannendak-vervangen

Herstel van schade aan een pannendak

Ook dakpannen kunnen kapot. Een zware storm kan ervoor zorgen dat dakpannen losraken. Als er een paar gaan vallen dan is de structuur aangetast en bestaat de kans dat er meer pannen naar beneden komen. Als dit gebeurt, blijf dan zeker binnen. Een dakpan op uw hoofd krijgen kan zomaar een dodelijke afloop hebben. Als u stormschade aan het dak heeft, bel dan meteen ACDak B.V. zodat wij uw dak kunnen herstellen of eventueel vooruitlopend daarop een noodzeil kunnen plaatsen.

Vergoeding van kosten van reparatie van dakpannendaken

Vrijwel iedere huiseigenaar is verzekerd voor de opstal. Dit is verplicht als er een hypotheek op uw huis rust en ook als dat niet zo is, is het zeker aan te raden. De opstalverzekering dekt schade aan uw woning die wordt veroorzaakt door onvoorziene omstandigheden. U kunt denken aan brand of aan schade door weersinvloeden zoals zware storm of zeer zware neerslag. Als uw pannendak door één van deze oorzaken is beschadigd dan kunt u de kosten voor het herstel claimen bij uw opstalverzekering. Soms wordt vooraf een kostenopgave gevraagd door de verzekeraar. Vaak kan de financiële afwikkeling rechtstreeks tussen uw verzekering en ACDak B.V. worden geregeld, zodat u hier verder geen omkijken naar heeft.

Laat uw pannendak onderhouden door de vakbekwame dakdekker

Heeft u schade aan uw pannendak of is er onderhoud nodig? Maak dan een afspraak met ACDak B.V. Wij kunnen u bij een spoedgeval zo snel mogelijk helpen met reparatie of een noodvoorziening. Wilt u uw pannendak laten vernieuwen, eventueel in combinatie met dakisolatie of het plaatsen van een dakkapel? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Meld hier uw daklekkage

Wacht dan niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op. Onze experts lossen uw dakprobleem op waardoor de lekkage zich niet verder uit kan breiden. Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en neem direct contact op.

Kwaliteit en vakmanschap op van het hoogste niveau

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke dakklus vraagt om precisie en nauwkeurigheid zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Hiervoor is vakmanschap vereist: de juiste persoon op de juiste plek. Ook is het belangrijk dat er bij elke klus een aanspreekpunt aanwezig is op de werkvloer. Iemand die in overleg met de klant alles in goede banen kan leiden, de kwaliteit bewaakt en weet
wie waar het beste tot zijn recht komt. Echt vakmanschap is namelijk georganiseerd te werk gaan en het werk in de juiste volgorde uitvoeren.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgave op locatie worden daarom direct gemaakt door onze dakdekkers. Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening, raden wij u aan om op tijd een afspraak te maken. Eén van onze specialisten staat dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen.

Neem direct contact op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

dakdekker voor platte dakbedekkingen
R

Vakkundige dakreparaties

Al onze dakdekkers zijn gekwalificeerd om de meest complexe dakwerkzaamheden uit te voeren.

R

24/7 daklekkage spoedservice

Voor spoedeisende dakreparaties is er 24/7 iemand beschikbaar van onze klantenservice!

R

Gratis advies op locatie

Omdat elke situatie zijn eigen oplossing kent, komen we graag persoonlijk langs voor het geven van het beste advies.

Van dakonderhoud tot dakrenovatie

Wij zijn de totaalpartner voor dakwerkzaamheden.

Zowel voor platte als hellende daken zijn wij inzetbaar.

Vraag direct gratis advies aan

We geven u graag persoonlijk advies op maat.

ja, Ik wil gratis advies van een dakdekker

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor een uitgebreide aanvraag gebruikt u onze offertepagina waar u meer details kunt opgeven over uw opdracht.

De weg naar een succesvolle opdracht

Neem contact op met dakdekker

Bel ons direct of vraag een offerte aan.

N

Ontvang gratis advies en offerte

Deze is geheel vrijblijvend

Plan een datum in voor de uitvoering

Bij akkoord prikken we gelijk een datum.

Bent u opzoek naar een goede dakdekker?

Pannendaken

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Een nieuw dak maakt uw woning een stuk mooier wat de woningwaarde ten goede komt.

Bitumen dakdekker platte dakbedekking

Platte Daken

Een goed onderhouden plat dak gaat tot wel 50% langer mee. Voorkom dat een klein gaatje grote gevolgen heeft en laat uw plat dak goed onderhouden.

Daklekkage voorkomen door gratis dakinspectie

Lekkages en inspecties

Vrijwel elk dak krijgt er op den duur mee te maken. Het binnendringen van water kan echter grote gevolgen hebben en voor een flinke rekening zorgen.

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Onze zekerheden

Betrouwbaarheid

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

15 jaar Ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

kwaliteitsGarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form