Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Plat dak renoveren

Bitumen dakdekker platte dakbedekking dakrenovatie

Mogelijkheden om een plat dak te renoveren

Een plat dak is kwetsbaarder dan een hellend dak met dakpannen en heeft om die reden ook meer onderhoud nodig. Wanneer er zich verschillende gebreken zoals scheuren en plooien in het dak voordoen, is renovatie geboden. Dit risico wordt met het verstrijken van de tijd groter. Daarnaast overwegen veel woningbezitters een renovatie wanneer zij voornemens zijn isolatie aan te brengen. Ook wanneer er sprake is van wegens lekkage aangetast dakbeschot, zijn herstelwerkzaamheden niet meer afdoende. Welke materialen en methoden er worden toegepast, is afhankelijk van uw voorkeur en de staat van het dak.

De gemiddelde levensduur van een plat dak

Vuil, water en zand zijn elk van invloed op de staat van een plat dak. Dit daktype heeft een levensduur van vijfentwintig tot veertig jaar. Wanneer het deze leeftijd langzaam bereikt, is het belangrijk om periodiek een controle uit te (laten) voeren. Zelfs kleine scheurtjes kunnen namelijk vervelende lekkages opleveren. Heeft u al langer last van lekkages, dan is het aannemelijk dat het platte dak gerenoveerd dient te worden. U kunt dan eventueel overwegen om direct isolatie aan te brengen. Dit wordt bij een plat dak doorgaans aan de buitenzijde aangebracht.

Bitumen, kunststof of rubber dakbedekking

In het geval van renovatie van een plat dak hoeft u niet altijd voor hetzelfde type dakbedekking te kiezen als u voorheen had. Bij renovatie van een plat dak wordt het vaakst voor bitumen gekozen. Bitumen is zeer waterdicht en makkelijk te onderhouden. Bovendien heeft het een gemiddelde levensduur van dertig jaar. Kunststof, meestal pvc, gaat iets minder lang mee, maar is tevens een populaire dakbedekking en milieuvriendelijker aangezien het geschikt is voor recycling. Rubber, meestal EPDM, is voor bijna elk plat dak geschikt en gaat gemiddeld ongeveer veertig jaar mee.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw dak

ACDak B.V. adviseert u om uw dak tweemaal per jaar aan inspectie te onderwerpen. Dit kunt u het beste in het voorjaar doen, zodat de dakbedekking, die onder invloed van warmte of kou kwetsbaarheden kan gaan vertonen, zo min mogelijk belast wordt. Tijdens een inspectie verdienen aansluitingen op regenwaterafvoeren en opgaande muren extra aandacht. Daarnaast is het belangrijk mos- en algengroei te verwijderen. Betreedt u het dak liever niet zelf? Ook voor een periodieke controle kunt u de specialisten van ACDak B.V. inschakelen. Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Herstel of vervanging van het dakbeschot

Wanneer het dak nog in goede staat verkeert, is enkel vervanging van de dakbedekking voldoende. Soms constateert onze dakdekker echter dat de dakconstructie of een deel daarvan te wensen overlaat. Regelmatig zien we dat het dakbeschot, dat onder andere verantwoordelijk is voor de extra draagkracht van het dak, aan vervanging toe is. Wij verwijderen dan eerst de oude dakbedekking om vervolgens reparaties aan het dakbeschot uit te voeren of delen daarvan te vervangen. Pas daarna wordt de nieuwe dakbedekking aangebracht. Herstel en plaatsing door een professional bevordert in sterke mate de levensduur van een plat dak.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

10 + 6 =

Vraag direct gratis advies aan

14 + 1 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form