Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Plat dak reparatie

daklekkage bitumen-dakleer-reparatie

Reparatie van een plat dak

Een plat dak is een essentieel aspect van uw woning. Treedt er door veroudering of beschadiging lekkage op, dan kan dit grote schade opleveren. Constateert u lekkage, dan kunt u zelf voorzichtig het dak betreden om te trachten dit op te sporen. Dit lukt het beste als het dak schoon is. Bent u niet in staat het probleem te lokaliseren, of betreedt u het dak liever niet zelf, schakelt u dan ACDak B.V. in. Wij zijn ervaren in het detecteren van de oorsprong van lekkages en beschikken over de kennis en materialen om elk type schade te repareren.

Detectiemethoden

Om schade te kunnen herstellen, dient eerst goed in kaart te worden gebracht waar de oorsprong van de lekkage zich bevindt. Onze dakdekkers kunnen diverse technieken toepassen om de schade snel te lokaliseren, zonder dat er van hak- en breekwerk sprake is. Een van de vaakst toegepaste technieken ten behoeve van lekdetectie is de rooktest, waarbij rook onder uw dakbedekking wordt geblazen en aan de buitenzijde wordt gekeken waar deze het dak verlaat. Zelfs in het geval van zeer kleine lekkages is deze techniek buitengewoon effectief.

Plaatselijke reparaties

Wanneer er sprake is van kleine gebreken aan een plat dak en de rest van dit dak nog in goede staat verkeert, ligt reparatiepasta als eenvoudige oplossing voor de hand. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een vloeibare dakbedekking. Indien u hier ervaring mee heeft, kunt u ervoor kiezen deze kleine herstelwerkzaamheden zelf uit te voeren. Uiteraard is ACDak B.V. u ook graag van dienst, wanneer u deze klus liever uit handen geeft aan een professional. Is de schade aan uw dak groter, dan is plaatselijke reparatie niet voldoende, maar is een nieuwe laag dakbedekking noodzakelijk.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Dakreparatiepasta voor kleine reparaties

Wanneer er sprake is van kleine herstelwerkzaamheden, maakt ACDak B.V. veelvuldig gebruik van dakreparatiepasta. Deze substantie zorgt ervoor dat uw dak er weer netjes uit komt te zien en waterdicht wordt. Een dergelijke pasta heeft een zeer sterk hechtingsvermogen en kan goede weerstand tegen veroudering, uv-straling en andere atmosferische invloeden bieden. De coating is niet gevoelig voor temperatuursextremen of -wisselingen.

Reparatiewerkzaamheden bij scheuren in een plat dak

Is er sprake van scheuren in uw platte dak, dan is er niet zelden meer nodig dan reparatiepasta. Scheuren worden doorgaans hersteld door middel van een strook reparatiemateriaal. De meeste platte daken hebben bitumen dakbedekking. Dit is al jaren populair omdat het sterk is, een strak resultaat geeft en een lange levensduur heeft. Alhoewel sommige huizenbezitters proberen zelf hun bitumen dak te repareren, is het inschakelen van een vakman het beste.

De mogelijkheid tot een algehele dakinspectie

Niet zelden krijgen wij de vraag wat de kosten zijn voor de reparatie van een plat dak. Dit is echter van diverse factoren afhankelijk. Dit zijn niet alleen de grootte van de reparatie, maar ook de toegankelijkheid van het dak en het materiaal dat wordt gebruikt. Bovendien kan ACDak B.V., wanneer u ons inschakelt voor reparatie van een plat dak, ook andere aspecten zoals de dakgoot en de boeidelen controleren. Deze kunnen wij, indien noodzakelijk, direct repareren.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

14 + 11 =

Vraag direct gratis advies aan

7 + 9 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form