Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Plat dak vernieuwen

dakdekker voor platte dakbedekkingen

Een plat dak vernieuwen

Wanneer een plat dak het eind van zijn levensduur heeft bereikt of wegens externe invloeden beschadigingen heeft opgelopen, kunt u deze het beste vernieuwen. Zeker wanneer er op een groot deel van het oppervlak schades aanwezig zijn, is enkel reparatie niet meer afdoende. De kosten voor het vernieuwen van een plat dak zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder het type materiaal dat als dakbedekking wordt gebruikt. Gaat u een plat dak laten vernieuwen, overweegt u dan ook direct isolatie. Zeker wanneer zich direct onder het dak woonruimte bevindt, verhoogt u uw wooncomfort aanzienlijk.

Dakbedekking: soorten materiaal

Voor de dakbedekking heeft u de keuze uit diverse materiaalsoorten. U bent niet gebonden aan het type dakbedekking waarvan het platte dak voorheen ook was voorzien. Bitumen wordt dankzij zijn zeer waterdichte karakter en het feit dat het eenvoudig toe te passen is het vaakst gebruikt. Ook wordt een plat dak vaak van kunststof dakbedekking voorzien. Meestal betreft dit pvc. Dit materiaal heeft echter een kortere levensduur van ongeveer vijfentwintig jaar. Rubber (meestal EPDM) is op zijn beurt stevig en soepel en bestand tegen de meest uiteenlopende temperaturen.

De keuze voor bitumen

De meeste woningbezitters kiezen voor dakbedekking van bitumen. Dit materiaal heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en u heeft er weinig omkijken naar. U kunt kiezen uit APP en SBS bitumen. Die laatste heeft een extra beschermende bovenlaag. Indien u jaarlijks uw dak inspecteert en het ontdoet van mossen en vuil, heeft u er lang profijt van. Uiteraard kunt u een inspectie ook door de professionals van ACDak B.V. laten uitvoeren. Zo hoeft u zelf niet de ladder op en kunnen wij direct een blik werpen op de algehele staat van het dak. Neemt u gerust contact met ons op.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Isolatie van een plat dak

Vernieuwt u een plat dak, dan is het verstandig om direct isolatie te overwegen. Zo kan dit direct onder de dakbedekking worden aangebracht en hoeft deze niet nogmaals apart te worden opengebroken. Bij het aanbrengen van isolatie tussen de dakbedekking en de dakconstructie spreken we van isolatie middels de ‘warm dak’ methode. Deze methode levert het hoogste rendement op. Daarbij wordt ook een dampscherm aan de balken van de dakconstructie vastgeniet. Deze voorkomt schade door condens.

Hoe gaan onze dakdekkers te werk?

Het vernieuwen van een plat dak is een klus die u het beste aan een professional overlaat. De eerste stap betreft het verwijderen van de oude dakbedekking. Vervolgens reinigen we de ondergrond van het dak grondig en plaatsen we de dakbedekking. Afhankelijk van het materiaal gebeurt dit met lijm, een gasbrander of een mechanische föhn. De dakranden worden zorgvuldig afgedekt om lekkages op die plaatsen te voorkomen.

Het wel of niet verwijderen van oude dakbedekking

Is uw huidige platte dak van pvc of EPDM vervaardigd en wenst u nieuwe dakbedekking van bitumen? Dan dient de oude laag altijd eerst verwijderd te worden. Nieuwe dakbedekking van bitumen kan wel over de bestaande laag worden aangebracht. Wel dient de lange termijn hierbij te worden overwogen: een dak met meerdere lagen wordt ook zwaarder. Alhoewel het verwijderen van de oude dakbedekking hogere kosten met zich meebrengt, heeft u hier in de toekomst doorgaans meer baat bij.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

11 + 1 =

Vraag direct gratis advies aan

8 + 1 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form