Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Platte Daken

Onderhoud aan platte daken

Bedrijfspanden en kantoren, maar ook huizen hebben soms platte daken. Deze daken hebben uiteraard met enige regelmaat onderhoud nodig. ACDak B.V. kan dit onderhoud voor u uitvoeren. Wij werken niet alleen voor particulieren met een eigen woning, maar ook voor bedrijven, VvE’s en verzekeringsmaatschappijen die schade aan daken moeten vergoeden indien nodig. Als het dak van een huis of kantoor goed onderhouden is, zorgt dat voor optimaal woongenot of een gezond werkklimaat.

Vraag direct gratis advies aan

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Schade aan platte daken

Een plat dak is bij storm iets minder kwetsbaar dan een schuin dak, omdat het simpelweg minder wind vangt. Maar toch gebeurt het regelmatig dat bij een zware storm dakplaten van een dak waaien. Dat is natuurlijk gevaarlijk, maar het kan ook voor flinke schade zorgen. U verkleint de kans dat er platen van het dak waaien als het dak goed onderhouden is. Een dakplaat die bij een storm loskomt zat soms al niet goed vast en kon daardoor gemakkelijk losraken.

Het bitumen dak vraagt om specifiek onderhoud

Woningen en bedrijfspanden worden vandaag de dag vaak voorzien van een bitumen dak. Deze dakbedekking vraagt om specifiek onderhoud. Op het bitumen, ook wel dakleer genoemd, kunnen zich namelijk mossen en algen nestelen. Het is belangrijk om deze te verwijderen, het liefst jaarlijks. U kunt mos- en algenvorming voorkomen door het dak van kiezels te laten voorzien. Ook een groendak laten aanbrengen is een optie. Er wordt dan specifieke beplanting op het dak aangebracht, voorzien van een ingenieus drainagesysteem. Hiermee levert u ook nog een bijdrage aan de biodiversiteit. U zorgt ook voor het gedoseerd afvoeren van hemelwater, zodat de riolering dit beter aankan.

Dakdekker Platte daken bitumen roofing dakbedekking
Bitumen dakdekker platte dakbedekking
Daklekkage platte daken voorkomen door gratis dakinspectie en goed dakonderhoud

Hoe lang gaat een bitumen dak mee?

Een plat dak met bitumen gaat al snel zo’n 40 jaar mee. U kunt de levensduur verlengen door kiezels of een groendak te laten aanbrengen. Dit kan ervoor zorgen dat deze platten daken tot wel 60 jaar kunnen blijven liggen voordat ze moeten worden vervangen. Het is belangrijk om jaarlijks of in ieder geval tweejaarlijks een dakinspectie te laten doen door en erkende dakdekker. Zo weet u of uw dak nog in goede staat is en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Kan in een plat dak ook een dakkapel worden geplaatst?

Uiteraard kan in een plat dak ook een dakkapel worden geplaatst. Hiermee kunt u de zolderverdieping een upgrade geven naar een lichte en royale ruimte. Ideaal als extra slaapkamer of als comfortabele werk- of hobbykamer. Voor een dergelijke renovatie is het vaak mogelijk om de hypotheek op het huis aan te passen, zodat u de kosten gespreid en tegen gunstige rente kunt betalen.

Laat uw platte dak onderhouden door de vakman

Onderhoud aan platte daken is één van de specialiteiten van ACDak B.V. Wij komen graag bij u langs om uw dak te onderhouden of vernieuwen. Ook als u schade heeft aan uw platte dak kunt u rekenen op vlotte en vakkundige service. Bij grote schade wordt er direct een noodmaatregel getroffen zodat er geen verdere schade ontstaat.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Meld hier uw daklekkage

Wacht dan niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op. Onze experts lossen uw dakprobleem op waardoor de lekkage zich niet verder uit kan breiden. Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en neem direct contact op.

Kwaliteit en vakmanschap op van het hoogste niveau

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke dakklus vraagt om precisie en nauwkeurigheid zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Hiervoor is vakmanschap vereist: de juiste persoon op de juiste plek. Ook is het belangrijk dat er bij elke klus een aanspreekpunt aanwezig is op de werkvloer. Iemand die in overleg met de klant alles in goede banen kan leiden, de kwaliteit bewaakt en weet
wie waar het beste tot zijn recht komt. Echt vakmanschap is namelijk georganiseerd te werk gaan en het werk in de juiste volgorde uitvoeren.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgave op locatie worden daarom direct gemaakt door onze dakdekkers. Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening, raden wij u aan om op tijd een afspraak te maken. Eén van onze specialisten staat dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen.

Neem direct contact op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

dakdekker voor platte dakbedekkingen
R

Vakkundige dakreparaties

Al onze dakdekkers zijn gekwalificeerd om de meest complexe dakwerkzaamheden uit te voeren.

R

24/7 daklekkage spoedservice

Voor spoedeisende dakreparaties is er 24/7 iemand beschikbaar van onze klantenservice!

R

Gratis advies op locatie

Omdat elke situatie zijn eigen oplossing kent, komen we graag persoonlijk langs voor het geven van het beste advies.

Van dakonderhoud tot dakrenovatie

Wij zijn de totaalpartner voor dakwerkzaamheden.

Zowel voor platte als hellende daken zijn wij inzetbaar.

Vraag direct gratis advies aan

We geven u graag persoonlijk advies op maat.

ja, Ik wil gratis advies van een dakdekker

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor een uitgebreide aanvraag gebruikt u onze offertepagina waar u meer details kunt opgeven over uw opdracht.

De weg naar een succesvolle opdracht

Neem contact op met dakdekker

Bel ons direct of vraag een offerte aan.

N

Ontvang gratis advies en offerte

Deze is geheel vrijblijvend

Plan een datum in voor de uitvoering

Bij akkoord prikken we gelijk een datum.

Bent u opzoek naar een goede dakdekker?

Pannendaken

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Een nieuw dak maakt uw woning een stuk mooier wat de woningwaarde ten goede komt.

Bitumen dakdekker platte dakbedekking

Platte Daken

Een goed onderhouden plat dak gaat tot wel 50% langer mee. Voorkom dat een klein gaatje grote gevolgen heeft en laat uw plat dak goed onderhouden.

Daklekkage voorkomen door gratis dakinspectie

Lekkages en inspecties

Vrijwel elk dak krijgt er op den duur mee te maken. Het binnendringen van water kan echter grote gevolgen hebben en voor een flinke rekening zorgen.

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Onze zekerheden

Betrouwbaarheid

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

15 jaar Ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

kwaliteitsGarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form