Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Dakinspectie Amsterdam

Laat een dakinspectie in Amsterdam doen en u weet hoe uw dak er aan toe is

Als u een dakinspectie in Amsterdam laat doen dan weet u snel hoe de status van het dak van uw huis is. Veel huiseigenaren controleren het dak van hun woning nooit, omdat ze simpelweg de middelen niet hebben of omdat ze kampen met hoogtevrees. De dakdekker kan uw dak aan een uitgebreide controle onderwerpen om zo vast te stellen of er onderhoud nodig is of sprake van slijtage waardoor het dak zou moeten worden vernieuwd.

Een huis kopen? Laat het dak inspecteren

Groot onderhoud aan het dak is doorgaans niet goedkoop. Als u van plan bent een woning te kopen en u weet niet zeker of het dak in orde is, laat dan een dakinspectie in Amsterdam uitvoeren. De dakdekker controleert niet alleen het dak zelf, maar kijkt ook naar de schoorsteen, de dakgoten en het dakleer. Aan de hand van de bevindingen van de vakman kunt u beslissen of u het huis wel of niet wilt kopen. Ook kunt u het bedrag dat u wilt bieden voor de woning laten afhangen van de status van het dak. Zo weet u in ieder geval zeker dat u na de overdracht niet ineens met onverwacht hoge kosten wordt geconfronteerd.

Maak een afspraak voor dakinspectie in Amsterdam

Als u wilt dat het dak van uw huis wordt gecontroleerd of als u het dak van een woning die u wellicht wilt kopen of huren wilt laten controleren, dan kunt u nu een afspraak maken voor dakinspectie in Amsterdam. U kunt hiervoor contact opnemen met een plaatselijke dakdekker. Zij kennen vaak de woningen waar het om gaat en weten dus waar ze specifiek op moeten letten bij het inspecteren van het dak. Als er onderhoud nodig is dan kan dit in sommige gevallen direct worden uitgevoerd. Hiervoor kunt u uiteraard ook eerst een aparte offerte aanvragen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

Vraag direct gratis advies aan

10 + 15 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form