Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Dakinspectie Rijssen-Holten

Laat een dakinspectie in Rijssen-Holten doen als u meer wilt weten over uw dak

Een dakinspectie in Rijssen-Holten kan u alles vertellen over de status van het dak van uw huis. Waarschijnlijk bent u zelf nooit op het dak geklommen om dit te inspecteren. En dat is maar goed ook, want het kan gevaarlijk zijn om dit zonder ervaring en zonder de juiste hulpmiddelen te doen. De dakdekker doet dit dagelijks en weet dus waar hij op moet letten. Laat een inspectie van het dak daarom bij voorkeur over aan de ervaren vakman.

Weet wat uw huis waard is en laat het dak regelmatig onderhouden

Als u zeker wilt weten dat u in een veilig en goed onderhouden huis woont, dan laat u eens in de paar jaar een dakinspectie in Rijssen-Holten uitvoeren om de status van het dak te checken. Als er dan onderhoud nodig is dan is dat vaak gering en blijven de kosten binnen de perken. Een goed onderhouden dak verhoogt bovendien de waarde van de woning. Dit is van belang als u het huis wilt verkopen. Als het dak moet worden vervangen, laat dan meteen dakisolatie aanbrengen. Dit is niet alleen comfortabel, het zorgt ook voor energiebesparing. Bovendien krijgt uw huis hiermee meer punten voor het energielabel, wat gunstig is voor de opbrengst bij verkoop.

Een dakinspectie in Rijssen-Holten kunt u nu direct laten plannen

Wilt u zekerheid over de status van het dak van uw huis? Maak dan nu direct een afspraak voor een dakinspectie in Rijssen-Holten. U kunt hiervoor een afspraak maken met een dakdekkersbedrijf bij u in de regio. U kunt een dakinspectie natuurlijk ook combineren met een controle van de schoorsteen. Heeft u verbouwplannen, zoals het plaatsen van zonnepanelen of een dakkapel? Dan kan een inspectie van het dak vooraf zeer wenselijk zijn.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

Vraag direct gratis advies aan

12 + 10 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form