Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Dakonderhoud Amsterdam

Laat de dakdekker in Amsterdam uw dak onderhouden en repareren

Als u een dakdekker in Amsterdam nodig heeft dan kan het lastig zijn om een betrouwbaar bedrijf te vinden. Er zijn helaas de nodige malafide dakdekkers actief in Nederland. Zorg dus dat u een dakdekker vindt die een goede reputatie heeft, online zoeken naar referenties kan daarbij helpen. De dakdekker helpt u als uw dak moet worden onderhouden maar ook als u met spoed hulp nodig heeft, zoals bij een ernstige daklekkage. Voor dit soort gevallen kunt u een dakdekkersbedrijf 24/7 bereiken.

Zorg voor een dak dat tiptop onderhouden is

Wilt u optimaal genieten van uw huis, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het dak in goede staat is. Veel huiseigenaren bekommeren zich niet of nauwelijks om het dak, ze gaan ervan uit dat als er geen lekkage is alles wel goed gaat. Vaak is dat ook zo, maar niet altijd. Soms is er sluimerende slijtage die ineens voor forse problemen kan zorgen. Daarom is het belangrijk dat de dakdekker in Amsterdam eens in de paar jaar uw dak controleert op schade of slijtage. Het gaat dan niet alleen om het dak, maar ook om de dakgoten en daklijsten en natuurlijk het dakleer. Als er onderhoud nodig is tijdens een controle dan kan dit vaak direct worden uitgevoerd.

Neem contact op met de dakdekker in Amsterdam

Wilt u het dak van uw huis laten onderhouden, het dak laten vernieuwen of heeft u stormschade? Neem dan contact op met de dakdekker in Amsterdam voor snelle en professionele hulp. Ook als u een dakkapel wilt laten plaatsen of zonnepanelen kan de dakdekker u hiervoor een offerte sturen. Op deze manier verhoogt u uw wooncomfort of levert een belangrijke bijdrage aan verduurzaming. Als u uw gegevens achterlaat, ontvangt u doorgaans een aanbieding van meerdere bedrijven zodat u zelf kunt bepalen met welk dakdekkersbedrijf u in zee wilt gaan.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

Vraag direct gratis advies aan

4 + 8 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form