Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Dakonderhoud Rijssen-Holten

Kies voor een regionaal bedrijf voor dakonderhoud in Rijssen-Holten

Als u dakonderhoud in Rijssen-Holten wilt laten uitvoeren, kies dan bij voorkeur voor een bedrijf uit de eigen regio. Zij kennen de woningen in uw woonplaats en dat is vaak een voordeel. Zo kan de dakdekker vaak zonder langs te komen een offerte uitbrengen, bijvoorbeeld omdat hij vergelijkbaar onderhoud aan een zelfde woning al eerder heeft gedaan. Dit scheelt tijd en vaak zijn de kosten ook lager. Een bedrijf dat van ver moet komen zal immers meer reiskosten hebben en deze aan u als opdrachtgever doorberekenen.

Maak van uw huis een thuis met verbeteringen aan het dak

Als u van uw huis een echt thuis wilt maken dan gaat u voor comfort en extra ruimte. Dat comfort krijgt u door het dak te late isoleren. Hierdoor hoeft u minder hard te stoken om het toch lekker warm te laten zijn in de winter. Laat zonnepanelen plaatsen zodat u elk zonnestraaltje benut om energie op te wekken. Een flinke kostenbesparing is het resultaat. En als u van die donkere zolder waar u alleen komt als het echt moet een mooie ruime extra kamer wilt maken dan laat u natuurlijk een mooie dakkapel plaatsen. Deze extra kamer is ideaal als werkkamer of als hobbykamer of speelkamer voor de kinderen. Dakonderhoud in Rijssen-Holten is altijd een verbetering van uw woongenot.

Een offerte aanvragen bij de dakdekker in Rijssen-Holten

Wilt u de plannen met uw dak nu eindelijk laten uitvoeren? Vraag dan nu een offerte aan voor dakonderhoud in Rijssen-Holten. Dit doet u heel gemakkelijk online. Stuur uw gegevens door en geef aan wat uw wensen en plannen zijn. Soms neemt een bedrijf contact met u op voor meer informatie. U krijgt 1 of meerdere offertes die u op uw gemak kunt beoordelen. Als u besluit om op een aanbod in te gaan dan kunt u direct met dit bedrijf in contact treden om verdere afspraken te maken.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

Vraag direct gratis advies aan

14 + 14 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form