Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Schoorsteen inspectie

De bovenplaat van uw schoorsteen vernieuwen

Waarborg uw veiligheid middels een schoorsteen inspectie

De schoorsteen, die verantwoordelijk is voor de afvoer van schadelijke stoffen, heeft als hoogste punt van uw woning heel wat te verduren. Om uw schoorsteen veilig te kunnen gebruiken en lekkage, brand of andere problemen te voorkomen, is het van belang deze minstens één keer per jaar grondig te laten inspecteren. Doet u dit ook wanneer u de nieuwe bewoner van een woning bent en niet weet wat de staat van de schoorsteen is. Schoorsteen inspectie door een professioneel dakdekkersbedrijf kan u een hoop vervelende verrassingen besparen.

Gevolgen van een defecte schoorsteen

De schoorsteen is het laatste onderdeel van het dak en voor een defect hieraan is weinig nodig. Ook de gevolgen kunnen verstrekkend zijn. Zo kan bijvoorbeeld vocht op grote schaal uw woning binnendringen en blijvende schade aanrichten. Een probleem aan een schoorsteen is doorgaans pas merkbaar wanneer de schade als gevolg daarvan zich manifesteert. Een defecte schoorsteen kan ontstaan door storm, slijtage en de aanwezigheid van vogels. ACDak B.V. voert graag een grondige schoorsteen inspectie uit en kan eventuele schade daarbij tijdig in kaart brengen.

Een grondige schoorsteen inspectie door ACDak B.V.

Wilt u aan uw schoorsteen een inspectie laten uitvoeren? Neemt u dan contact op met ACDak B.V. om een afspraak te maken. Onze dakdekker onderzoekt tijdens de schoorsteen inspectie de staat van de voegen en het metselwerk zelf, de bovenplaat, het rookkanaal, de loodslabben en de schoorsteenkap. Worden er gebreken geconstateerd, dan ontvangt u van onze dakdekker een geheel vrijblijvende offerte. Kleine, maar dringende problemen kunnen direct worden aangepakt.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Reparatie of vervanging van de loodslabben

Een van de meest uitgevoerde werkzaamheden aan schoorstenen zijn de reparatie en vervanging van de loodslabben. Lood is ideaal materiaal om openingen en aansluitingen waterdicht te maken. Wanneer de loodslabben gebreken beginnen te vertonen, kan schoorsteen lekkage optreden. Lood kan onder invloed van weersomstandigheden beschadigen, maar ook slijtage in de loop der tijd is een natuurlijk proces. ACDak B.V. werkt met lood van de hoogste kwaliteit, zodat externe factoren hier niet zomaar grip op krijgen.

Het metselwerk van uw schoorsteen

Ook metselwerk wordt door ons regelmatig onder handen genomen. Wanneer de bakstenen en/of voegen poreus raken of wellicht scheuren vertonen, dan is renovatie van de schoorsteen zeer raadzaam om verdere verslechtering met alle gevolgen van dien te voorkomen. Onze vakmannen trachten de werkzaamheden indien mogelijk zonder hak- en breekwerk uit te voeren. Wanneer er zeer veel schade aan uw schoorsteen bestaat, is het beter deze te vervangen. U kunt dit hoogste punt van uw dak dan direct laten impregneren om zo zijn levensduur te verlengen.

Schoorsteen inspecties en andere dakrenovaties door ACDak B.V.

ACDak B.V. mag zichzelf al jaren expert in het repareren en renoveren van schoorstenen noemen. Wij bieden onze klanten vakkundige oplossingen tegen een eerlijke prijs. Wilt u niet alleen een schoorsteen inspectie, maar een algehele dakinspectie laten uitvoeren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken. Eventuele vragen rondom deze werkzaamheden beantwoorden onze medewerkers graag voor u.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

1 + 5 =

Vraag direct gratis advies aan

13 + 5 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form