Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Schoorsteen voegen

dakdekker voor platte dakbedekkingen

Uw schoorsteen laten voegen

Het voegen van de schoorsteen is een van de meest uitgevoerde schoorsteen reparaties. Wanneer deze niet meer in goede staat zijn, kan er namelijk een lekkage optreden die het hele metselwerk kan aantasten. Ook het hout van de dakconstructie kan daaronder lijden. Bovendien kan door lekkage rookoverlast ontstaan en zelfs koolmonoxidevergiftiging optreden, wat u te allen tijde wilt voorkomen. Het belang van een schoorsteen die in goede staat verkeert, is dus erg groot. Schakelt u ACDak B.V. in om uw schoorsteen opnieuw te laten voegen.

Neemt u zelf geen risico’s

Het voegen van een schoorsteen lijkt wellicht een eenvoudige klus, maar niets is minder waar. Omdat er op hoogte moet worden gewerkt en er andere materialen nodig voor zijn dat bij het voegen van bijvoorbeeld een muur, kunt u deze taak het beste uit handen geven aan een professional. Laat u uw schoorsteen voegen, dan verwijderen we eerst de oude voegen. Vervolgens wordt de schoorsteen schoongeborsteld en worden de nieuwe voegen aangebracht. Om zelf geen risico’s te lopen, schakelt u onze hulp in. Wij beschikken over alle benodigdheden én ervaring.

Een uitgebreide analyse van uw schoorsteen

Voor het voegen van een schoorsteen is ruime kennis nodig betreffende de toe te passen methode en gereedschappen. Het verwijderen van de voegen uit uw schoorsteen gebeurt, afhankelijk van de exacte situatie, middels hakken of slijpen. Het schoonmaken gebeurt met een hogedrukreiniger of staalborstel. Onze dakdekkers voeren voordat zij met de werkzaamheden beginnen een uitgebreide analyse uit om ervoor te zorgen dat het beste resultaat wordt bereikt. Bij een oude schoorsteen is het geheel afbreken en opnieuw metselen vaak de beste oplossing.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Het metselwerk van uw schoorsteen impregneren

Wanneer uw schoorsteen opnieuw is gevoegd -of wanneer er een geheel nieuwe schoorsteen is gemetseld-, is het verstandig deze direct te laten impregneren. Dit betekent dat er op het metselwerk een beschermende vloeistof wordt aangebracht. Deze vloeistof trekt in de zogeheten poriën van de bakstenen én laat aan de buitenzijde een waterafstotende laag achter. Vocht krijgt hierdoor nauwelijks nog kans om het metselwerk binnen te dringen, waardoor ook het risico op schade tot een minimum wordt teruggebracht.

De schoorsteen in zijn geheel laten verwijderen

Wanneer er sprake is van schade aan uw schoorsteen, maar u deze eigenlijk niet of niet meer gebruikt, kunt u er ook voor kiezen het hoogste punt van uw dak te laten verwijderen. Ook dit is een klus die zeer nauw luistert en door een ervaren professional dient te worden uitgevoerd. Voorafgaand aan deze klus voeren wij een nauwkeurige analyse uit, zodat de rest van het dak geen hinder ondervindt van het verwijderen van de schoorsteen.

De algehele staat van uw schoorsteen in kaart laten brengen

Wat veel woningbezitters zich niet realiseren, is dat een schoorsteen niet enkel uit bakstenen, maar uit veel meer elementen bestaat. Zo heeft een schoorsteen ook een (meestal cementen) bovenplaat die onderhevig is aan weersinvloeden, net als de loodslabben. Vraagt u zich af wat de algehele staat van uw schoorsteen is, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met ACDak B.V. U kunt een vrijblijvende schoorsteen- en/of dakinspectie door onze professionals laten uitvoeren.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

Vraag direct gratis advies aan

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form