Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Stormschade

Vlotte reparatie van een kapotte dakpan

Herstel van stormschade

Vanaf windkracht zes kan het dak van uw woning al flinke schade oplopen. En dan is er nog niet eens officieel sprake van een storm. Storm of stevige windhozen kunnen ervoor zorgen dat dakpannen losraken en van uw dak waaien, of dat er op andere manieren lekkage ontstaat. De consequenties van stormschade kunt u beperkt houden door uw dak periodiek op schade te laten controleren. Naast het herstellen van stormschade kan ACDak B.V. ook dergelijke periodieke controles voor u uitvoeren, indien u het zelf niet prettig vindt het dak op te gaan of hier geen ervaring mee hebt.

Zaken die van invloed zijn op de prijs van herstel van stormschade

Niet zelden vragen huizenbezitters zich af wat het herstellen van stormschade kost. Hier is echter geen eenduidig antwoord op te geven, aangezien diverse aspecten van invloed op de prijs zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan het type dakbedekking, de omvang van de schade en eventuele beschadiging van de onderliggende dakconstructie. Wanneer u een van onze professionals bij u op locatie ontvangt, wordt de situatie uitgebreid in kaart gebracht en ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Stormschade en dakbedekking

Elk type dakbedekking heeft zo zijn eigen zwakke punten. Zo kunnen er bij een pannendak losse dakpannen verschuiven en maakt bitumen, wanneer dit niet goed genoeg is bevestigd, ruimte voor het water om uw woning binnen te dringen. Ook kan een verstopte dakgoot tot overbelasting van een plat dak en daardoor lekkage leiden. Alhoewel sommige huizenbezitters dit zelf trachten te herstellen, kunt u het op hoogte werken ook uit handen geven aan onze professionals, die met hun scherpe blik direct nagaan hoe de staat van de rest van het dak is.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

De schoorsteen

Als hoogste punt van uw woning heeft de schoorsteen heel wat te verduren. Stormschade betreft dan ook niet zelden dit hoogste punt van het dak. Heeft u een schoorsteen op het dak van uw woning, laat u het metselwerk dan regelmatig controleren. Loszitten metselwerk kan bij harde wind losraken. Dit kan op den duur zelfs leiden tot schade aan uw dakbedekking, waardoor u nog verder van huis bent. Ook voor een schoorsteen inspectie bent u bij ACDak B.V. aan het juiste adres. Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken.

De periodieke dakinspectie

Omdat aanwezige gebreken een groter risico geven op stormschade, is een periodieke dakinspectie van belang. Per ladder het dak beklimmen is een gevaarlijke onderneming. Geeft u dit dan ook het liefst uit handen aan een vakman. Onze dakdekkers beschikken over een scherpe blik, de juiste ervaring én materialen. Door uw dak periodiek te laten controleren, kunnen onderhoudswerkzaamheden tijdig worden uitgevoerd. Hiermee voorkomt u op de lange termijn hoge kosten wegens stormschade grotendeels.

Het informeren van uw verzekeraar betreffende de stormschade

Is er sprake van stormschade, dan informeert u uiteraard uw verzekering. Inboedelverzekeraars vergoeden stormschade wanneer deze bij windkracht zeven of hoger is opgetreden. Vervolgens gaat u op zoek naar een dakdekker die u van dienst kan zijn met de herstelwerkzaamheden. Zo voorkomt u grotere problemen en waarborgt u de kwaliteit van uw woning en het woongenot. In ACDak B.V. vindt u een ervaren dakdekker met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

7 + 13 =

Vraag direct gratis advies aan

9 + 4 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form