Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Vogel nest verwijderen

vogeloverlast-dakonderhoud

Nesten van vogels laten verwijderen

De meesten van ons verwelkomen vogels graag in de tuin. De bedrijvige beestjes brengen veel gezelligheid en levendigheid, maar hun aanwezigheid heeft ook een keerzijde. De nestjes die ze bouwen, maar ook hun uitwerpselen, kunnen voor grote problemen zorgen. In veel gevallen betreft dit waterschade, maar wist u dat de aanwezigheid van vogelnesten zelfs tot koolmonoxidevergiftiging kan leiden? Zeker wanneer er geen regelmatige dakinspectie wordt uitgevoerd, blijven mogelijke problemen onopgemerkt. De professionele dakdekkers van ACDak B.V. hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van vogelnesten in schoorstenen en dakgoten, net als onder dakpannen en zonnepanelen.

Vogelnesten in uw schoorsteen

Een schoorsteen vormt voor een vogel een veilige, beschutte plek. Niet voor niets bouwen de diertjes hun nesten hier dan ook maar al te graag. Vogelnesten kunnen het rookkanaal echter ernstig blokkeren. Dit betekent dat de gassen hun weg naar buiten niet goed kunnen vinden. Gassen die zo in de woonkamer terechtkomen, zorgen voor roetschade en kunnen zelfs tot koolstofmonoxidevergiftiging leiden. Ook veroorzaken vogelnesten regelmatig schoorsteenbranden. ACDak B.V. kan het vogelnest voor u verwijderen en tevens een schoorsteenkap als preventieve maatregel aanbrengen.

Vogelnesten in de dakgoot

Vanwege zijn vorm is ook de dakgoot een geliefde plek voor vogels om hun nestje te bouwen. Ook hier levert dat de nodige problemen op. Vogelnesten in de dakgoot leiden tot verstoppingen, waardoor het regenwater niet meer naar behoren wordt afgevoerd. Zo treedt waterschade aan het dak of aan de gevel op. Verstopping van uw dakgoot merkt u niet zomaar op, zeker wanneer u niet via een raam in de dakgoot kunt kijken. ACDak B.V. kan dakgootbescherming plaatsen waardoor niets de dakgoot kan blokkeren.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem dan direct contact op met één van onze dakdekkers. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Laat ons uw dak gratis inspecteren

Tijdens een dakinspectie controleert onze dakspecialist het dak op de belangrijkste aandachtspunten.

Direct Bellen

085 303 8824

Vogelnesten onder de dakpannen

Ook onder dakpannen zien we regelmatig vogelnesten terug, aangezien het er voor de diertjes aangenaam warm en veilig is. Vogels die hier hun nest bouwen, pikken ook vaak de isolatie weg, wat leidt tot schimmelvorming. Ook komen er veel vogeluitwerpselen terecht. Wanneer het dakbeschot aangetast raakt, treedt er doorgaans houtrot op. Bovendien zijn vogelnesten broedplaatsen voor insecten zoals de tapijtkever en de kleermot. Ook deze kunnen zich zo onder uw dak nestelen en zich zelfs verder door uw woning verspreiden. Een situatie die u absoluut wilt voorkomen.

Vogelnesten onder de zonnepanelen

Vandaag de dag plaatsen steeds meer huizenbezitters zonnepanelen op het dak van uw woning. Een ideale manier om het milieu te sparen en uw maandelijkse energiekosten flink terug te dringen. Vogels zien zonnepanelen als een uitgelezen kans om hun nest te bouwen. Tussen de panelen en het dak bestaat namelijk een ruimte. Dit beïnvloedt niet alleen de energieopbrengst op een negatieve manier, ook wordt de ventilatie van de zonnepanelen ernstig verhinderd. ACDak B.V. kan diverse preventieve maatregelen aanbrengen.

De Wet Natuurbescherming

Heeft u te maken met waterschade of andere problemen wegens de aanwezigheid van vogelnesten? Schakelt u dan de professionele dakdekkers van ACDak B.V. in. Alvorens wij tot eventuele verwijdering overgaan, controleren we of er vogels op het nest actief zijn. Indien dit het geval is, verbiedt de Wet Natuurbescherming deze te verwijderen. Is het nest van vogels die daar het hele jaar door gebruik van maken, dan bepalen de regels van uw gemeente hoe hiertegen mag worden opgetreden.

Neem direct contact op voor advies op maat

Vraag direct vrijblijvend advies bij ons aan. Op werkdagen proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u snel een prijsindicatie hebt voor uw situatie. Vul daarom onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

7 + 6 =

Vraag direct gratis advies aan

11 + 3 =

Onze zekerheden

N

Betrouwbaar

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

N

15 jaar ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

N

Kwaliteitsgarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie

Wij zijn AC Dak B.V.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw dak? Of bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie? Dan is uw project bij AC Dak in goede handen. De beste zelfs, want wij zijn een betrouwbaar bedrijf met klantentevredenheid en kwaliteit als prioriteit. Wij zijn werkzaam in grote delen van Nederland, voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Meer weten over AC Dak? Wij vertellen u graag meer over onze kennis en ervaring in een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form