Dakdekker nodig? Bel nu: 085 303 8824

N

Duidelijke afspraken

N

Eerlijke prijzen

N

Topservice

N

Geen voorrijkosten

N

15 jaar ervaring

N

Gratis dakinspectie

Vogelwering

Vogelwering op het dak voorkomt schade aan uw dakbedekking

De dakdekker kan vogelwering op uw dak aanbrengen als u veel overlast van vogels heeft. Hoe schattig en goedbedoeld het ook is om vogels de mogelijkheid te bieden om in uw dakgoot te broeden, het kan wel schade geven. Daarom laten veel huiseigenaren speciale maatregelen treffen om vogels onder hun dakpannen of in de dakgoot te ontmoedigen om daar te nestelen. Hoewel sommige vogelsoorten afhankelijk zijn van dakgoten als nestelplaats, blijft er doorgaans genoeg ruimte over om elders te broeden.

Vraag direct gratis advies aan

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Waarom kunt u nestelende vogels beter weren van uw dak?

Vogels kunnen schade aanbrengen aan uw dak. Zo kunnen ze isolatiemateriaal aantasten door er stukken uit te halen die ze als nestbekleding gebruiken. Ook zijn vogelnesten vaak een bron van insecten. Dit is vanuit hygiënisch oogpunt niet aan te raden. Het is belangrijk om vogelwering op uw dak aan te brengen voordat er vogels gaan nestelen. Doet u dat niet dan moet eerst het dak worden schoongemaakt. Hiervoor met de eerste rij pannen worden weggehaald. Vervolgens kunnen nesten en restanten daarvan worden verwijderd.

Hoe werkt vogelwering op het dak?

Op het dak worden zogenaamde vogelprofielen geplaatst. Hierop wordt de eerste rij dakpannen geplaatst. De vogelprofielen hebben uitsteeksels waar de dakpannen op rusten. Willen de vogels alsnog onder de dakpannen komen om er hun nest te bouwen dan moet een dakpan worden opgetild. Een vogel heeft hiervoor onvoldoende kracht. Doordat deze vogelwering ook opspattend water tegenhoudt wordt het houten beschot van een dak ook minder snel aangetast en hoeft dus minder snel te worden vernieuwd.

overlast door vogels-onder-dakpannen
Vogelwering vogel werende dakvoetprofielen
vogeloverlast-dak
dakpannen-leggen-door-dakdekker

Geen vogels meer in de schoorsteen

Vogels hebben soms ook de neiging om te willen nestelen in de schoorsteen. Deze wordt in veel huizen niet meer gebruikt omdat er geen hout meer wordt gestookt. Maar als uw schoorsteen als broedplaats wordt gebruikt kan dat schade geven. Bij wijze van vogelwering kan er een kap over de schoorsteen worden geplaatst, waardoor deze voor vogels niet meer toegankelijk is. Uiteraard dient dit te gebeuren als er zich geen bewoond nest in de schoorsteen bevindt, zodat er geen vogels in de schoorsteen worden opgesloten.

Vraag een offerte aan voor vogelwering op uw dak

Wilt u ook geen overlast of schade meer van broedende vogels onder uw dak en in uw dakgoot? Laat dan vogelwering aanbrengen door ACDak B.V. Wij zorgen ervoor dat vogels voortaan een andere plek zoeken om te nestelen. U kunt een offerte aanvragen door het formulier op onze website in te vullen. Natuurlijk kunt u ons ook even bellen. De materialen die wij aanbrengen om vogels te weren zijn diervriendelijk en zullen vogels nooit verwonden of op een andere manier schade aanbrengen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Meld hier uw daklekkage

Wacht dan niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op. Onze experts lossen uw dakprobleem op waardoor de lekkage zich niet verder uit kan breiden. Voorkom onkosten door achterstallig onderhoud en neem direct contact op.

Kwaliteit en vakmanschap op van het hoogste niveau

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke dakklus vraagt om precisie en nauwkeurigheid zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Hiervoor is vakmanschap vereist: de juiste persoon op de juiste plek. Ook is het belangrijk dat er bij elke klus een aanspreekpunt aanwezig is op de werkvloer. Iemand die in overleg met de klant alles in goede banen kan leiden, de kwaliteit bewaakt en weet
wie waar het beste tot zijn recht komt. Echt vakmanschap is namelijk georganiseerd te werk gaan en het werk in de juiste volgorde uitvoeren.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgave op locatie worden daarom direct gemaakt door onze dakdekkers. Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening, raden wij u aan om op tijd een afspraak te maken. Eén van onze specialisten staat dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen.

Neem direct contact op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

dakdekker voor platte dakbedekkingen
R

Vakkundige dakreparaties

Al onze dakdekkers zijn gekwalificeerd om de meest complexe dakwerkzaamheden uit te voeren.

R

24/7 daklekkage spoedservice

Voor spoedeisende dakreparaties is er 24/7 iemand beschikbaar van onze klantenservice!

R

Gratis advies op locatie

Omdat elke situatie zijn eigen oplossing kent, komen we graag persoonlijk langs voor het geven van het beste advies.

Van dakonderhoud tot dakrenovatie

Wij zijn de totaalpartner voor dakwerkzaamheden.

Zowel voor platte als hellende daken zijn wij inzetbaar.

Vraag direct gratis advies aan

We geven u graag persoonlijk advies op maat.

ja, Ik wil gratis advies van een dakdekker

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor een uitgebreide aanvraag gebruikt u onze offertepagina waar u meer details kunt opgeven over uw opdracht.

De weg naar een succesvolle opdracht

Neem contact op met dakdekker

Bel ons direct of vraag een offerte aan.

N

Ontvang gratis advies en offerte

Deze is geheel vrijblijvend

Plan een datum in voor de uitvoering

Bij akkoord prikken we gelijk een datum.

Bent u opzoek naar een goede dakdekker?

Pannendaken

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Een nieuw dak maakt uw woning een stuk mooier wat de woningwaarde ten goede komt.

Bitumen dakdekker platte dakbedekking

Platte Daken

Een goed onderhouden plat dak gaat tot wel 50% langer mee. Voorkom dat een klein gaatje grote gevolgen heeft en laat uw plat dak goed onderhouden.

Daklekkage voorkomen door gratis dakinspectie

Lekkages en inspecties

Vrijwel elk dak krijgt er op den duur mee te maken. Het binnendringen van water kan echter grote gevolgen hebben en voor een flinke rekening zorgen.

Hoe is de staat van uw dakbedekking?

Laat hem gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

Onze zekerheden

Betrouwbaarheid

We geven oprecht advies zowel voor, tijdens als na het project. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Heeft u dus nog vragen? Stel deze dan direct.

15 jaar Ervaring

Wij zijn als dakdekkers al meer dan 15 jaar actief op het aller hoogste niveau. Geen klus is ons te gek en we hebben op elke situatie een passende oplossing.

kwaliteitsGarantie

Wanneer afspraken zijn gemaakt doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom geven we op al onze werkzaamheden een goede garantie.

Vraag hier een gratis dakinspectie of offerte aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Popup form